Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Απόστολος Ζέρβας: ΝΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης αναγκάστηκε μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ΣτΕ να αποδεχθεί την επιστροφή των ανεμβολίαστων Υγειονομικών (από την 1η Ιανουαρίου) δηλώνοντας όμως ότι η απόφαση είναι επικίνδυνη...

Διερωτώμαι πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας δικηγόρος που εκφέρει άποψη για μείζονα Ιατρικά θέματα, όταν μάλιστα υπάρχει ομολογία για πλήρη αποτυχία αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο κ. Ιωαννίδης, Καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Stanford δήλωσε σήμερα ότι η έξαρση της γρίπης και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού RSV είναι αποτέλεσμα του εγκλεισμού (lockdown) και της χρήσης μασκών, διότι η απαγόρευση μετακινήσεων και δραστηριοτήτων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού κατέστειλαν επί διετία την μετάδοση των υπολοίπων ιώσεων.

------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.