Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Καλή επιτυχία κ. Ζέρβα!

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι ο συμπολίτης μας παιδίατρος κ. Απόστολος Ζέρβας...

θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές με το πολιτικό κόμμα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ" του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η χαρά μας είναι διπλή, πρώτον γιατί πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα του οποίου οι θέσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την πανδημία λόγω κορονοϊού, που οι επιπτώσεις του μας ταλαιπώρησαν και μας ταλαιπωρούν ακόμη και σήμερα, έχουν μεγάλη και θετική απήχηση στην Πιερία και σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη απήχηση έχουν όμως και οι θέσεις του αλλά και η τεκμηριωμένη κριτική του στο πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας. Και δεύτερον, τον κ. Ζέρβα τον φιλοξενούμε τον τελευταίο χρόνο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ», όπου η αρθρογραφία του τυγχάνει της θετικής ανταπόκρισης των αναγνωστών μας κάτι που φαίνεται από τον αριθμό των προβολών στα άρθρά του, που πραγματικά χτυπάνε κόκκινο! Τα άρθρα και οι τοποθετήσεις του είναι επίκαιρα και στοχευμένα, «πιάνουν» τον σφυγμό της κοινωνίας και σε συνδυασμό με τις επιστημονικές του γνώσεις, προσελκύουν σε μεγάλο βαθμό το δικό σας ενδιαφέρον. Επίσης στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook, η απήχηση των τοποθετήσεων του, λέει πολλά…

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Απόστολο Ζέρβα και εφ όσον ευοδωθούν οι κόποι του και τον επιλέξουν οι πολίτες της Πιερίας για να τους εκπροσωπήσει στην Βουλή των Ελλήνων, του ευχόμαστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι.

------------------

Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.