Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Και εμείς θα εισηγηθούμε την "απόλυση" σου...

Στην κάλπη...

Πουθενά σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν γίνονται αυτά που γίνονται στην Ελλάδα μας! Δεν υπάρχουν περιορισμοί, έλεγχοι, ράπιντ και μοριακά τεστ και φυσικά δεν απολύουν ανθρώπους επειδή δεν εμβολιάστηκαν. Ίσα ίσα που τους ζητάνε συγνώμη και τους επαναπροσλαμβάνουν, με δικαστικές μάλιστα αποφάσεις.

Εδώ στην Ελλάδα έχει ξεφύγει η κατάσταση, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε το γιατί; Τι συμβαίνει; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το αυταρχικό και φασιστικό πρόσωπο της κυβέρνησης της ΝΔ στην αντιμετώπιση όσων συμπολιτών μας δεν εμβολιάστηκαν. Να θυμίσουμε ότι και η ίδια η Pfizer αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την μόλυνση και από την μετάδοση του κορονοϊού. Στην Ελλάδα μάλλον δεν το έμαθαν ακόμα... Και δυστυχώς αυτή την "αμάθεια" της κυβέρνησης την πληρώνουν από το υστέρημα τους άνθρωποι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες, μέσω του χαρατσιού των ράπιντ τεστ και της αναστολής εργασίας των υγειονομικών μας.

 Ο Υπ. Υγείας κ. Πλεύρης δήλωσε με στόμφο σήμερα ότι είναι περήφανος για όσες αποφάσεις πήρε και ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα και πόσο ακόμα άραγες εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Μάλιστα το προχώρησε περισσότερο λέγοντας ότι εισηγείται την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών διότι είναι "επικίνδυνοι"!!! Ο κ. Πλεύρης με την άνεση που του δίνει η θέση του και οι οικονομικές απολαβές του σαν βουλευτής και υπουργός, δεν καταλαβαίνει τι πα να πει να είσαι 14 συνεχόμενους μήνες χωρίς μισθό. Δεν νιώθει την αγωνία των άνεργων γονιών για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Γιατί τόση κακία; Τόση εκδικητικότητα;

Να πούμε δεν πειράζει; Όχι, πειράζει και όταν ακούμε τέτοιες δηλώσεις από κορυφαίους υπουργούς και πολιτικούς που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται με την ψήφο του ελληνικού λαού, για να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν την κοινωνία και όχι για να είναι εκδικητικοί και να τιμωρούν, μας στεναχωρεί αφάνταστα. Ένας κόμπος στο στομάχι μας, ένα πλάκωμα στο στήθος μας. Η αδικία μας πνίγει και ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια μας. Υποφέρουμε και εμείς με τον πόνο των συνανθρώπων μας και αγανακτούμε στην απάνθρωπη συμπεριφορά που βιώνουν από τον Υπ. Υγείας, και την κυβέρνηση της ΝΔ.

➤ Στις εκλογές λοιπόν θα εισηγηθούμε και εμείς στην κάλπη, την "απόλυση" του κ. Πλεύρη και των πολιτικών συνοδοιπόρων του. Ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ αυτή η μέρα...

* Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay