Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι "ευτυχισμένος"...

Φροντίζει για αυτό η...

κυβέρνηση ή καλύτερα η "τρόικα" εσωτερικού (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), αφού σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν.4978/22) που ψήφισε η ΝΔ, η ΑΑΔΕ που μας επέβαλαν με το έτσι θέλω και στηρίζουν τα τρία κόμματα, θα μπορεί να επιβάλλει κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές άνω των 50 ευρώ και κατασχέσεις ακινήτων άνω των 500 ευρώ!

Δεν θα έχεις καμία επίπτωση μόνο αν χρωστάς έως ... 50 ευρώ! Αν χρωστάς 51 ευρώ και πάνω την πάτησες...

Οι διαδικασίες κατάσχεσης λογαριασμών και ακινήτων θα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο λίγων ημερών, με τους οφειλέτες να έχουν περιορισμένες ως ανύπαρκτες κινήσεις υπεράσπισης των τραπεζικών λογαριασμών τους, καθώς και της ακίνητης περιουσίας τους (ακόμα και της 1ης κατοικίας τους).

Και εσύ, ή θα περιμένεις κάποιο pass για να πάρεις γάλα στα παιδιά σου ή το χειρότερο σκέφτεσαι να ξαναψηφίσεις κάποιο από τα τρία κόμματα που μας οδήγησαν ως εδώ!

Έχεις όμως μία ακόμη επιλογή (όσο δεν είναι αργά ακόμα). Να διεκδικήσεις, να αγωνιστείς για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια σου. Αυτή είναι η δύσκολη επιλογή. Είναι όμως η μοναδική επιλογή για να ζήσεις ελεύθερος και όχι όπως θέλουν αυτοί να σε κάνουν σκλάβο των επιδομάτων και έρμαιο των ορέξεων τους χωρίς βούληση, χωρίς περιουσία, χωρίς τίποτα.

* Φωτογραφία από PublicDomainPictures από το Pixabay