Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Την κοίταξε στα μάτια... Αρχέλαος Κατερίνης - ΑΟ ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 27-32

Μπορεί να ηττήθηκε στην Κατερίνη ο Αρχέλαος από την πρωτοπόρο Κέρκυρα για το πρωτάθλημα χάντμπολ Α2 Ανδρών, αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Να δείξει ότι η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι αυτή που του αρμόζει προσπάθησε σήμερα η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης και ως ένα σημείο το κατάφερε. Ένα "blackout"στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, αν και προς το τέλος μία αντεπίθεση των παικτών του Αρχέλαου μείωσε την διαφορά στα 5 γκολ.

Πολύ καλή η ομάδα της Κέρκυρας, παίζοντας καθαρό και αθλητικό παιχνίδι, κατέκτησε δίκαια την νίκη και παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αρχέλαος θα πρέπει να ψάξει στα επόμενα παιχνίδια ευκαιρίες νίκης τόσο εντός αλλά και εκτός Κατερίνης.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι... μηδέν δίλεπτες αποβολές για τους φιλοξενούμενους, την στιγμή που ο Αρχέλαος είχε εις βάρος του 9. Όπως επίσης και τα... μηδέν κερδισμένα πέναλτι του Αρχέλαου, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν από την μεριά τους 4. Όλα αυτά όμως δεν μειώνουν καθόλου την δίκαιη όπως είπαμε νίκη της Κέρκυρας που δικαιώνει την 1η θέση που κατέχει ως τώρα στο πρωτάθλημα.


➤ Όπως πάντα, θα ανέβει στο κανάλι της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο YOUTUBE ο σημερινός αγώνας, καθώς και αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ στη σελίδα μας.


Διαιτητές: Λινάρδος Ν. και Νικολαϊδης Δ.

Τα πεντάλεπτα:
1-4
3-5
5-5
8-8
9-11
11-15 ημίχρονο
12-17
12-22
16-23
19-28
23-31
27-32 τελικό

Κίτρινες:
Αρχέλαος: 2
Κέρκυρα: 1

Δίλεπτες αποβολές:
Αρχέλαος: 9
Κέρκυρα: 0

Πέναλτι:
Αρχέλαος: 0/0
Κέρκυρα: 4/4

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (ΧΟΤΟΚΟΥΡΙΔΟΥ). Κοσμίδης, Μάνης, Κουλλόλλι, Ράντος 6, Χατζηιωαννίδης, Μαυρόπουλος 6, Θυμιόπουλος 4, Παπανάκος Κ. 5, Ξώνης 1, Εγγλέζος 2, Ξεφτέρης, Παπανάκος Χ, Παρθενόπουλος 3, Φουστάνης, Χαραλαμπίδης, Κανταρτζής.


ΑΟ ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑ: (ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ). Ανδρειώτης, Κοσκινάς, Τσίλης 5, Κακαφίκας 7, Αλαμάνος 1, Δημητρέλος 1, Κόντης 2, Κυπριώτης, Δελλής Δ.8, Πίτος 4, Τσιλιμπάρης, Ζέρβας 2, Δελλής Ν, Νάστος 2, Προβατάς.