Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Νίκη ανάσα για τον Αρχέλαο Κατερίνης στο χάντμπολ!

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης με σκορ 34-31 επί του Πανοράματος για το πρωτάθλημα χειροσφαίρισης της Α2 ανδρών.

Ο Αρχέλαος ήταν τόσο καλός όσο χρειαζόταν για να πάρει την νίκη και αρκετά παθιασμένος ώστε να μην αφήσει περιθώριο στους αντιπάλους του να τον αμφισβητήσουν. Προηγήθηκε κατά διαστήματα έως και με 4 γκολ διαφορά και παρά την πίεση στο β΄ ημίχρονο από την ομάδα του Πανοράματος, άντεξε και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίστηκε με ήθος και πάθος. Όσο για την διαιτησία, ο Αρχέλαος δικαιούται να έχει κάποια παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο των Γράψα και Κυριακού, αφού δεν πήρε τα σφυρίγματα που έπρεπε υπέρ του, τόσο σε πέναλτι όσο και σε παρατηρήσεις που δεν έπρεπε να δεχτεί και παρατηρήσεις στους αντιπάλους που δεν δόθηκαν. Μάλιστα σε αρκετές στιγμές ήταν έντονες οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αρχέλαου, όσο και της κερκίδας (που σήμερα ήταν κατάμεστη από φιλάθλους της πόλης μας). Χαρακτηριστική η φωτογραφία με τις δίλεπτες αποβολές για την ομάδα του Αρχέλαου που δεν... χωρούσαν στο τραπέζι της γραμματείας:



➤ Αύριο θα ανέβει όλος ο σημερινός αγώνας στο κανάλι της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο YOUTUBE!

Τα πεντάλεπτα:
4-3
4-4
7-6
11-8
14-10
16-12 ημίχρονο
18-16
20-19
24-23
28-25
32-28
34-31 τελικό σκορ

Δίλεπτες: Αρχέλαος 4, Πανόραμα 3

Κίτρινες: Αρχέλαος 2, Πανόραμα 0

Πέναλτι: Αρχέλαος 2/2, Πανόραμα 5/4

Διαιτητές: Γράψας Πάρις, Κυριακού Αυγουστίνος

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Χοτοκουρίδου Μάγδα): Τόνας Πασχάλης, Κουλλόλλι Κρίστο, Φουστάνης Ηλίας, Παρθενόπουλος Κώστας, Κανταρτζής Νικήτας, Κοσμίδης Βασίλης, Μάνης Νίκος, Ξεφτέρης Γιώργος 1, Εγγλέζος Απόστολος 5, Κωνσταντάκης Άγγελος 3, Θυμιόπουλος Ραφαήλ 3, Μαυρόπουλους Κώστας 10, Τσαβές Δημήτρης, Ουσταμπασίδης Νίκος, Χαραλαμπίδης Κώστας 8, Ράντος Γιώργος 4.

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Γκαγκάνας Κωνσταντίνος): Μεγγίδης Δημήτριος, Ευστρατίου Νικόλαος, Πεχλιβάνης Αλέξανδρος, Μαυρίδης Φιλήμων 5, Βακουφάρης Περικλής 6, Τσακωνιάτης Άγγελος 2, Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης, Καρούσης Αθανάσιος 10, Ιλέρης Ιάκωβος 2, Τερζίδης Πέτρος 1, Μήλιος Χρήστος, Ντέμπος Σωτήριος 2, Μαμούρης Μάριος 3.