Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Απόστολος Ζέρβας: Στο δίλημμα, εμείς έχουμε την «λύση»…

Ζούμε τις τελευταίες στιγμές μίας κυβέρνησης που φυλλορροεί και ταλανίζεται από συνεχόμενες αποκαλύψεις σκανδάλων οικονομικών και ηθικών.

Στο ίδιο διάστημα η καθημερινότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων έχει μετατραπεί σε έναν Γολγοθά για την επιβίωση τους, σε έναν διαρκή αγώνα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Δημογραφικά η Ελλάδα μας, μέρα με την μέρα, χρόνο με το χρόνο μικραίνει (κάτω από 10 εκατομμύρια), όσο παραμένει η ΝΔ στην κυβέρνηση που προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με παράνομους αλλοδαπούς που καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτισμό μας.

Στα εθνικά μας θέματα (Τουρκία) και στην εξωτερική πολιτική κυριαρχεί ηττοπάθεια και μιζέρια.

Η Ελλάδα μας αξίζει περισσότερα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δικαιούνται περισσότερα. Τα τελευταία χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, απέτυχαν να προσφέρουν αυτό το κάτι το παραπάνω στην ελληνική κοινωνία, αντίθετα την έχουν οδηγήσει στην οδό της απόγνωσης.

Προσπαθούν εντέχνως να παγιδέψουν τους ψηφοφόρους με το δίλημμα ότι διαχειρίζονται πιο επαγγελματικά από τους άλλους τις τύχες της πατρίδας μας, εμείς όμως απαντούμε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται διαχειριστές, αλλά ανθρώπους με πίστη στον Χριστό και όραμα και αγάπη για την Πατρίδα.

➤ Υπάρχει λύση και αυτή είναι η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" του Κυριάκου Βελόπουλου.

----------------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991-1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.