Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ένα αξέχαστο τουρνουά εμπειριών για την ομάδα Παίδων του χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Επιστροφή στην Κατερίνη για την ομάδα Παίδων του Αρχέλαου, από το τουρνουά χάντμπολ "CLIMAX", με τις αποσκευές γεμάτες εμπειρίες!

Η συμμετοχή του Αρχέλαου στο 9ο "Handball Climax Cup", ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές του ιστορικού και πιο επιτυχημένου συλλόγου της πόλης μας. Συνολικά 56 ομάδες συμμετείχαν στις δύο ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών και διεξήχθησαν 144 αγώνες σε τρία κλειστά γυμναστήρια, ενώ συμμετείχαν περισσότερα από 600 αγόρια και κορίτσια! Συμμετείχαν μεγάλες και ιστορικές ομάδες από όλη την Ελλάδα με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο από τον πρώτο έως τον τελευταίο αγώνα του τουρνουά. Ενώ είναι βέβαιο ότι αρκετοί από αυτούς τους αθλητές και τις αθλήτριες θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες αλλά και στις εθνικές μας ομάδες χάντμπολ.

Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι το ζητούμενο δεν ήταν το πλασάρισμα της ομάδας Παίδων του Αρχέλαου στις πρώτες θέσεις του τουρνουά, αλλά η συλλογή εμπειριών που θα αποτελέσουν την "καύσιμη ύλη" για το μέλλον του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή στο τμήμα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης γίνεται μία σπουδαία δουλειά που αποσκοπεί στο χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας που σε βάθος χρόνου επιδιώκει να επαναφέρει και να καθιερώσει τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στο χάντμπολ.

Οι αγώνες με αντιπάλους πιο έτοιμους και έμπειρους, οι τραυματισμοί, οι νίκες και οι ήττες, οι χαρές και οι λύπες, η αγωνία για τα αποτελέσματα, η συνύπαρξη για 4 συνεχόμενες ημέρες όλων αυτών των παιδιών στο ξενοδοχείο, στα γήπεδα, στις κερκίδες, η εξοικείωση με τους κανονισμούς, η γνωριμία με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και αντίπαλους παίκτες, μόνο θετικές εμπειρίες πρόσφεραν στους νεαρούς αθλητές του Αρχέλαου.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα Παίδων, στην προπονητική ομάδα, στην διοίκηση του Συλλόγου, αλλά και στους γονείς, που κάτω από δύσκολες οικονομικές-κοινωνικές καταστάσεις, δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται για την προώθηση των αξιών του αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι» και της «ευγενής άμιλλας» με απώτερο σκοπό την πρόοδο των παιδιών τους.









ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έλα να γνωρίσεις το χάντμπολ μαζί μας!
Έλα να παίξεις και να διασκεδάσεις!
Να προπονηθείς με αρχές, αξίες και ήθος υπό την επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών του χάντμπολ και της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες:

Χοτοκουρίδου Μαγδαληνή (προπονήτρια) - 6971837337
Κανταρτζής Μιχάλης (Έφορος τμήματος χάντμπολ) - 6942412492

Βρισκόμαστε στο Β΄ ΔΑΚ (δίπλα από το κολυμβητήριο)
Δευτέρα - Παρασκευή : 15:30 - 17:00
Σάββατο : 09:00 - 10:30