Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Τρίτη θέση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο 14ο σχολικό ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι ΚΔ Μακεδονίας 2023

Πολύ μεγάλη επιτυχία από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που κατέκτησαν την τρίτη θέση σε όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία (Γιαννιτσά, Κατερίνη, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη κλπ.)...

επί συνόλου 14ων ομάδων των Δημοτικών Σχολείων από την Κεντροδυτική Μακεδονία. Στους μαθητές απονεμήθηκαν χάλκινα μετάλλια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 στην Πτολεμαΐδα, στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» (σύστημα αγώνων: ελβετικό 5 γύρων).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα σχολεία που πήραν μέρος ήταν να αποτελούνται από τετραμελείς ομάδες μαθητών του ιδίου σχολείου, με την συμμετοχή τουλάχιστον ενός κοριτσιού στην τέταρτη σκακιέρα.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης εκπροσώπησαν οι παρακάτω μαθητές:

1. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
2. ΚΟΥΤΡΟΥΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
3. ΚΟΥΤΣΙΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,
4. ΣΕΡΑΠΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι μικροί σκακιστές για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν, αγωνίστηκαν και προκρίθηκαν επάξια στην Τελική Φάση στο 20ο Σχολικό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2023.

Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με τις άλλες ομάδες του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2023 ανά αγωνιστική έχουν ως εξής:

1ος ΓΥΡΟΣ:

2ο Αλεξάνδρειο Δημ. Γιαννιτσών - 2ο Δημ. Κατερίνης ½ : 3½

2ος ΓΥΡΟΣ:

2ο Δημ. Κατερίνης-
2ο Δημ. Κοζάνης Β’ 4 : 0

3ος ΓΥΡΟΣ:

2ο Δημ. Κατερίνης- 2ο Δημ. Κοζάνης Α’ 2 : 2

4ος ΓΥΡΟΣ:

2ο Δημ. Κοζάνης Γ’- 2ο Δημ. Κατερίνης 1½ : 2½

5ος ΓΥΡΟΣ:

8ο Δημ. Γιαννιτσών - 2ο Δημ. Κατερίνης 3 : 1


Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: