Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τι θα γίνει με αυτό το χάλι; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τεράστια λακκούβα, υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό σε έναν από τους κεντρικότερους και με μεγάλη κίνηση δρόμο της πόλης μας.













Βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο των οδών 7ης Μεραρχίας και Σβορώνου στο κεντρικό πάρκο της Κατερίνης και αποτελεί κίνδυνο για πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών. Τα μέτρα προστασίας της λακκούβας είναι υποτυπώδη με σιδερόβεργες και λαμαρίνες να εξέχουν αυτής.

Και επειδή βρίσκεται σε κυκλικό κόμβο όπου περνάνε και λεωφορεία, αν κάποιο όχημα δεν προσέξει μπορεί να βρεθεί μέσα στη λακκούβα. Μας κάνει απορία το γεγονός, ότι παραμένει τόσο διάστημα έτσι εκθέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και οχήματα και κανείς δεν έχει κάνει τίποτα ή να την κλείσει ή να πάρει πιο σοβαρά μέτρα ασφαλείας. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και άλλα σημεία στην περιοχή, κυρίως επί της οδού Σβορώνου, που δημιουργούν αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας κυκλοφοριακό κουμφούζιο.

Περιττό να πούμε ότι η εικόνα σε όλη σχεδόν την πόλη είναι τραγική από τα έργα που γίνονται ή έχουν γίνει. Πρόσφατα είδαμε στην οδού Κασσάνδρου (στον δρόμο προς τα ΚΤΕΛ) να έχει σκαφτεί στα πλάγια ο δρόμος και να υπάρχει μια μεγάλη σε μήκος λακκούβα, που αν κάποιο ποδήλατο δεν προσέξει μπορεί να πιαστεί η ρόδα του μέσα σε αυτή με απρόβλεπτες συνέπειες.

➤ Και ρωτάμε τον πάσα υπεύθυνο της πόλης μας: Τι θα γίνει με αυτό το χάλι; Θα ενδιαφερθεί κανείς πριν κινδυνέψουν άνθρωποι και οχήματα; Η Κατερίνη, μοιάζει με βομβαρδισμένη πόλη! Είναι υπερήφανοι για αυτή την εικόνα οι άρχοντες του τόπου μας;

-------------------------

Φωτογραφίες από τον κυκλικό κόμβο των οδών 7ης Μεραρχίας και Σβορώνου (24/2/2023):








Φωτογραφία από την οδό Σβορώνου:


Φωτογραφία από την οδό Αρτεσκού:


Βίντεο από την λακκούβα στον κυκλικό κόμβο των οδών 7ης Μεραρχίας και Σβορώνου: