Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με το Προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πιερίας

Στα γραφεία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης) Πιερίας...

συναντήθηκαν τη Δευτέρα 13/3/2023 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γιώργος Μακρής με το Προσωπικό του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων για θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της αλλά και ειδικότερα για θέματα που αφορούν στη διάγνωση – αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Σε συνέχεια της συνδιοργάνωσης των Δ/νσεων Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πιερίας της Διαδικτυακής εσπερίδας με θέμα: “Δυσκολίες στην παραγωγή γραπτού λόγου: Στρατηγικές παρέμβασης” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, συζητήθηκε η διοργάνωση ενός επιμορφωτικού σεμιναρίου για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών της Β/θμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας» με στόχο να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

Πρόθεση των δύο φορέων είναι η συνεργασία τους να συνεχιστεί ώστε να βοηθήσει και να υποστηρίξει στο μέγιστο βαθμό τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας.