Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Οι συνήθεις ένοχοι

Οι τραγωδίες στην πατρίδα μας έχουν ονοματεπώνυμο και χρώμα.

Οι φωτιές στην Ηλεία και το Μάτι, οι πλημμύρες στην Μάνδρα, τα ατυχήματα στις εθνικές οδούς, οι δασικές πυρκαγιές, τα μπαζωμένα ρέματα, κ.α. έχουν τον γνωστό συνήθη ένοχο. Όπως δυστυχώς και το σημερινό τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όλες αυτές οι μεγάλες καταστροφές και άλλες πόσες μικρότερες, έγιναν επί κυβερνήσεων συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων. Τα οποία ευθύνονται διαχρονικά για το χάλι των δρόμων μας, των σιδηροδρόμων μας, την καταστροφή των δασών μας και δυστυχώς για τους θανάτους αμέτρητων αθώων ψυχών.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν την αγαπημένη πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια και την έχουν φέρει σε αυτό το απίστευτο χάλι! Οι μπλε, οι πράσινοι και οι ροζ της πολιτικής, είναι αυτοί που κατείχαν θέσεις εξουσίας, πόστα, υπουργικές και πρωθυπουργικές καρέκλες, θέσεις γενικών γραμματέων και παρατρεχάμενων και δεν έκαναν τίποτα! Αυτοί έπαιρναν τις αποφάσεις, αυτοί χάραξαν την πολιτική του τόπου μας.

Πολιτικοί που αντί να επενδύουν σε υποδομές και στην βελτίωση του επιπέδου ζωή μας, αντί να κάνουν την ζωή του ανθρώπου πιο εύκολη, πιο ασφαλή, έκαναν τα πάντα ώστε σήμερα να συνειδητοποιούμε ότι ζούμε από τύχη!

Επαγγελματίες πολιτικοί, που άλλαζαν και αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα, αντί να είναι δίπλα στον άνθρωπο, ήταν και είναι απέναντι του. Σαν απρόσωποι δήμιοι, μας κοιτάνε αφ υψηλού με βλέμμα χιλίων καρδιναλίων και αναλόγως με τις αποφάσεις τους είτε ζούμε είτε πεθαίνουμε.

Μνημόνια, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, υγειονομικά απαρτχάιντ, εξαντλητικές φορολογίες, ανικανότητα, γίνονται στα χέρια τους όπλα μαζικής καταστροφής του Έλληνα και της Ελληνίδας. Επί των κυβερνήσεων αυτών των πολιτικών κομμάτων ο ελληνισμός βιώνει μια ανείπωτη γενοκτονία, μία τραγωδία χωρίς τέλος.

Και εσύ κατακαημένε Έλληνα περιμένεις πότε θα επισκεφτεί το χωριό και την πόλη σου, ο εκάστοτε Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του για να τους φιλήσεις το χέρι και να βγεις μια φωτογραφία μαζί τους!!!

Ξαναψηφίστε τους...

* Image by Victoria_Watercolor from Pixabay