Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ποια είναι τα δεδομένα βρε αθεόφοβοι;

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, μία ακόμη παράταση των "έκτακτων" μέτρων για τον κορωνοϊό,που μεταφράζεται σε εκ νέου ταλαιπωρία και οικονομική αφαίμαξη 2,5 εκατομμυρίων πολιτών, απλά και μόνο έτσι και χωρίς κανέναν λόγο.

➤ Η απόφαση: «Την ανάγκη παράτασης ισχύος έως και τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 06:00 των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, λαμβανομένης υπόψη της τρέχουσας επιδημιολογικής επιβάρυνσης της Χώρας.»

Η πλάκα είναι ότι στην απόφαση τα μέτρα συνεχίζουν και λέγονται... έκτακτα, ενώ κοντεύουν να πάρουν... σύνταξη!

«Τα μέτρα λαμβάνονται υπόψη της τρέχουσας επιδημιολογικής επιβάρυνσης της Χώρας.» Ποια είναι λοιπόν η επιδημιολογική επιβάρυνση; Γιατί δεν μας λέτε; Σε ποια δεδομένα βασίζεται η εκ νέου παράταση των μέτρων; Γιατί όσο και αν ψάχνουμε, στοιχεία δεν βρίσκουμε! 

Πόσοι είναι οι "άρρωστοι" με κορονοϊό; Πόσοι είναι στα νοσοκομεία; Στις ΜΕΘ; Πόσοι πεθαίνουν; Πόσοι από όσους είναι στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι με 1, 2, 3, 8 δόσεις; Πόσοι είναι ανεμβολίαστοι; Γιατί δεν τα λέτε αυτά;

➤ Το έχουμε ξαναπεί από εδώ μέσα: Δεν έχει χορτάσει εκδίκηση η κυβέρνηση κατά των ανεμβολίαστων και μάλλον θα έχουν μείνει πολλά ράπιντ τεστ στις αποθήκες και θα πρέπει να ξεπουληθούν! Θα τρίβουν τα χέρια τους φαρμακοποιοί και ιδιωτικά κέντρα, γιατί τέτοια κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξαναβρούν, αφού τόσο εύκολα χρήματα δεν έχουν βγάλει ποτέ στην ζωή τους!!!

* Τέλος να θυμίσουμε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν υπάρχει το υποχρεωτικό ράπιντ τεστ, μόνο στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ...