Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Όμως δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε...

Τέλος στα ράπιντ τεστ για τους εργαζόμενους, δυστυχώς όχι όμως για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.









Η ειρωνεία είναι ότι η απόφαση για το τέλος των ράπιντ τεστ, συνέπεσε με την «επέτειο» τριών χρόνων από την φασιστική επιβολή των εγκληματικών "lockdown"...

Στο ΦΕΚ με ημερομηνία 18 Μαρτίου 2023 αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η ισχύς του άρθρου 205 του ν. 4820/2021 (Α’ 130), περί της υποχρέωσης επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, παρατείνεται, από τη λήξη της, έως την 30/6/2023, μόνο για τους εργαζόμενους σε υγειονομικές δομές δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.»

Η επίσημη ημερομηνία που σταματάνε τα ράπιντ τεστ καθώς και η χρήση μάσκας σε αστικές συγκοινωνίες, κ.α. είναι η 27η Μαρτίου 2023.

Όπως λανθασμένα επιβλήθηκαν τα αυταρχικά μέτρα των "lockdown", των ράπιντ τεστ και όλων των άλλων παρανοϊκών μέτρων με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, έτσι και λανθασμένα συνεχίζεται το μέτρο των ράπιντ τεστ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στον «νομοθέτη» που χαρακτηρίζει με την απόφαση του επικίνδυνους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αν είχαμε την δυνατότητα θα τον ρωτούσαμε για το σκεπτικό του μέτρου αυτού. Νοσούν οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί; Μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί; Αφού οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν είχαν πρόσβαση στα νοσοκομεία και τις δομές υγείας, πώς κολλούσαν κορονοϊό οι ασθενείς; Με τον αέρα;

Αστεία πράγματα, από ένα αστείο αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνο κράτος, που διαχειρίστηκε την πανδημία του κορονοϊού, ανεύθυνα και με περίσσευμα ασχετοσύνης, του οποίου η ανικανότητα καταγράφεται σε όλες τις επίσημες εκθέσεις-πορίσματα όλων των διεθνών οργανισμών με πρώτη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με ψηλά το κεφάλι οι ανεμβολίαστοι συμπατριώτες μας.

Πέρασαν τα πάνδεινα, λοιδωρήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, χαρακτηρίστηκαν «ψεκασμένοι», «συνωμοσιολόγοι» και υποβλήθηκαν σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική αφαίμαξη με τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ κ.α.

Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας, που όλα αυτά τα χρόνια δεν κόλλησαν ποτέ κορονοϊό, δεν αρρώστησαν ποτέ και παρόλα αυτά υποχρεώθηκαν να αποδεικνύουν 1-2 φορές την εβδομάδα ότι είναι υγιείς!

Όχι στην λήθη και την συγχώρηση.

Το τέλος των ράπιντ τεστ δεν σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα ξεχάσουν όλα τα παραπάνω. Δεν μπορεί να δοθεί συγχώρηση σε αυτούς που επέβαλαν όλα αυτά τα μέτρα και κυρίως δεν μετανόησαν για αυτά, δεν ζήτησαν συγνώμη από τους ανεμβολίαστους και δεν τους αποζημίωσαν για τα «πεταμένα» χρήματα στα κάθε λογής τεστ.

Αν δεν ζητήσει η κυβέρνηση και οι ξερόλες «ειδικοί» της μια μεγάλη συγνώμη από τους ανεμβολίαστους και δεν τους καταβάλει όσα χρήματα από το υστέρημα τους ξόδεψαν σε αυτά τα τεστ, δεν μπορεί να υπάρχει συγχώρηση.

Οικογένειες στέρησαν το γάλα από τα παιδιά τους, δεν είχαν χρήματα για να τα αγοράσουν ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, τα σταμάτησαν από φροντιστήρια και δραστηριότητες, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν την κακία και την εκδικητικότητα της κυβέρνησης απέναντι τους, και για να κάνουν πλούσιους φαρμακοποιούς και ιδιωτικά εργαστήρια με τα άχρηστα ράπιντ τεστ.

Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει επίσης συγνώμη από τις οικογένειες των νεκρών της πανδημίας, που λόγω της ανικανότητας της, της απουσίας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, των τραγικών ελλείψεων και χειρισμών στα δημόσια νοσοκομεία, θρηνούν τον χαμό των δικών τους ανθρώπων.

Όχι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε τους αμετανόητους δυνάστες μας επειδή θα σταματήσουν τα ράπιντ τεστ (ένας Θεός ξέρει αν και πότε θα μας τα επιβάλουν ξανά.).

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής των ανεμβολίαστων, που άντεξαν, δεν έσκυψαν το κεφάλι τους, παρόλα τα δεινά που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Με την στάση τους διατήρησαν το δικαίωμα του ανθρώπου να είναι και να ζει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

* Πολλά μπράβο στην ιστοσελίδα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ", που παρά τον πόλεμο, τους εκβιασμούς και τις επιθέσεις που δέχτηκε, δεν λύγισε, δεν υπέκυψε και δεν μπήκε σε καμία... «λίστα».Υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής του ανθρώπου και τίμησε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

* Φωτογραφία από Daniel Reche από το Pixabay