Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023: είναι ευθύνη μας

Η συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023 είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Οι πολίτες της Πιερίας μας, αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης πρέπει να εκφραστούν με το πιο ισχυρό μέσο που τους παρέχει η δημοκρατία, την ψήφο τους.

Πριν την κάλπη, θα ήταν ωφέλιμο να αναλογιστούμε όλες και όλοι τι μέλλον θέλουμε για την πατρίδα και τα παιδιά μας. 

Ποιοι άνθρωποι μας εκπροσωπούν πραγματικά και μπορούν να εκφράσουν με ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ανάγκες και τους προβληματισμούς μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας για την Ελλάδα μας.

Αρκετά με τη διαφθορά. Αρκετά με την κατασπατάληση των δημοσίων πόρων. Αρκετά με το ψέμα και την ατιμωρησία.
 
Χρειαζόμαστε υποδομές ασφαλείς για εμάς και τα παιδιά μας. Χρειαζόμαστε αξιοπρεπείς δουλειές για να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα παιδιά που έφυγαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες την τελευταία δεκαετία. 
Χρειαζόμαστε διαφάνεια και λογοδοσία. Νόμους που να εφαρμόζονται και νομοθέτες που να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Λαού και κανενός άλλου.

Είναι ευθύνη μας να μην επιτρέψουμε σε όσους έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση να συνεχίσουν με τις καταστρεπτικές πολιτικές τους. Είναι ευθύνη μας να στείλουμε στη Βουλή των Ελλήνων Ελληνίδες και Έλληνες που να ξέρουν τι είναι να δουλεύεις για να θρέψεις την οικογένειά σου και να αντιμετωπίζεις τα καθημερινά προβλήματα. Που να λένε αυτό που πιστεύουν και να πιστεύουν αυτό που λένε. Που μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας και δεν καιροσκοπούν. Ελληνίδες και Έλληνες για τους οποίους η Πατρίδα ως έννοια αποτελεί βίωμα και όχι σύνθημα.
 
Η αποχή από τις εκλογές δεν οδηγεί πουθενά. Οι πολιτικές μπορούν, πραγματικά, να αλλάξουν και να ανατραπούν μόνο με τη συμμετοχή μας στις εκλογές και στα δημόσια πράγματα εν γένει.

Είναι ευθύνη μας.

Τσερτικίδης Νικόλαος
Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός – Μελισσοκόμος
Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας