Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης παρουσιάζει στο πιάνο μελωδίες της Ντίσνεϊ!

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διοργανώνει μαθητική συναυλία πιάνου την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και ώρα 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη».

Οι νεαροί ταλαντούχοι μαθητές θα παρουσιάσουν στο πιάνο αγαπημένες μελωδίες από δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ (Ο βασιλιάς των λιονταριών, η πεντάμορφη και το τέρας, Αλλαντίν, Αριστόγατες, Ποκαχόντας, Ωραία κοιμωμένη, Moana, Frozen, Mary Poppins κ.α.) καθώς και βραβευμένες μουσικές Ιαπώνων συνθετών από κινούμενα σχέδια anime (Final Fantasy, Castle in the Sky, Naruto, Spirited away κ.α.)

Ταυτόχρονα με τη μουσική ερμηνεία των μαθητών το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει προβολή φωτογραφιών από τις ομώνυμες ταινίες, δημιουργώντας κατάλληλη κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που άπτεται των ενδιαφερόντων των μαθητών και για το λόγο αυτό διευκολύνθηκε η ενεργή συμμετοχή τους στη μαθησιακή διαδικασία.

Υπεύθυνοι καθηγητές πιάνου είναι οι εξής: Βλαχάκη Μαρίνα, Γεωργίου Φωτεινή, Κανελλοπούλου Ευρυδίκη, Κιόσογλου Βασίλης, Κοκοζίδου Κωνσταντίνα, Παυλίδης Σάββας, Σιδερίδου Ειρήνη, Συμεωνίδη Ταμάρα, Τσομίδου Μαρία, Χαλάτση Έλενα και Χατζηεμμανουήλ Ιγνάτιος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.