Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Τι σας λένε οι υποψήφιοι βουλευτές για τον ΕΝΦΙΑ; Τι είπατε; Τίποτα;

Δεν σας είπαν ότι μέχρι τέλους του μήνα θα πρέπει να πληρώσετε την πρώτη δόση για το 2023;









Τι; Δεν σας το είπαν; Θα το ξέχασαν μάλλον... Γιατί δεν τους το θυμίζετε εσείς;

Πείτε μας έναν, ναι έναν μόνο υποψήφιο βουλευτή των κομμάτων που βρίσκονται στην Βουλή, που να ασχολήθηκε με τον πιο ληστρικό φόρο που έχει μπει ποτέ στην τσέπη των Ελλήνων και των Ελληνίδων και να σας μίλησε για αυτόν. Που να σας υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Έναν, έστω έναν!

Ακούσατε κανέναν υποψήφιο στις "συνεντεύξεις" τους σε ράδια, τηλεοράσεις και εφημερίδες να μίλησε για τον ΕΝΦΙΑ; Ακούσατε κανέναν "δημοσιογράφο" να τους ρωτάει για τον ΕΝΦΙΑ;

Σπίτια χάθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν, τραγωδίες, πλειστηριασμοί και κατασχέσεις, είναι αυτά που έφερε ο ΕΝΦΙΑ στην ζωή μας. Και οι πολιτικοί, μούγκα! Λες και έχουν πιει το αμίλητο νερό. Και εσύ θα πας να τους ψηφίσεις ξανά;

Θυμάστε ποιοι είναι αυτοί που έφεραν τον ΕΝΦΙΑ στη ζωή μας ή το ξεχάσετε και αυτό;

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ μας πήραν τις περιουσίες (όσων δεν είχαμε να πληρώσουμε), και κάθε χρόνο μας βάζουν νταβατζιλίκι φόρο με το έτσι θέλω, να πληρώνουμε νοίκι στο σπίτι που ζούμε, στο σπίτι που με χίλια βάσανα και στερήσεις το έφτιαξαν οι γονείς και οι παππούδες μας, στο σπίτι που με τα χρήματα που έχουμε δώσει σε φόρους, θα μπορούσαμε να είχαμε αγοράσει άλλα 10!

Την επόμενη φορά που κάποιος μεσόκοπος ή φέρελπις υποψήφιος βουλευτής ή βουλευτίνα, ζητήσουν την ψήφο σας, ρωτήστε τους τι θα κάνουν με τον ΕΝΦΙΑ; Όχι ότι θα πάρετε κάποια σοβαρή απάντηση, αλλά για την "τιμή των όπλων" δείξτε τους τουλάχιστον ότι δεν έχετε μνήμη χρυσόψαρου και ότι έχετε βάλει μυαλό έστω και καθυστερημένα.

* Image by philm1310 from Pixabay