Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Στην Βέροια οι Ακαδημίες Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Δύο αγώνες έδωσαν σήμερα στην Βέροια οι ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης για το ηλικιακό πρωτάθλημα της κεντρικής Μακεδονίας.








Πρώτοι αγωνίστηκαν οι Παμπαίδες Β΄ που παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, έχασαν τελικά από την αντίστοιχη ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Οι παίκτες του Αρχέλαου ξεκίνησαν εντυπωσιακά, πήραν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά τα πολλά λάθη στη συνέχεια του παιχνιδιού και η πίεση και καλή απόδοση των αντιπάλων παικτών ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τελικά την νίκη στην ομάδα της Βέροιας.

Την νίκη μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, κατέκτησαν οι Παμπαίδες Α΄ επί του Φίλιππου Βέροιας, την οποία πανηγύρισαν με την καρδιά τους οι παίκτες του Αρχέλαου Κατερίνης. Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με το σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και την νίκη να κατακτά στα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα της Κατερίνης, που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ενώ είχε σωστές επιθετικές επιλογές με πλουραλισμό στους σκόρερ της.

Το τμήμα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας για την άψογη φιλοξενία, κάτι που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις των δύο συλλόγων και εύχεται ότι το καλύτερο στην ομάδα της Βέροιας.