Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Έρχεται στην Κατερίνη, ο υπ. Υγείας, που έβλεπε... «πανδημία των ανεμβολίαστων»!!!

Ο άνθρωπος που όταν ήταν στην ηγεσία του υπ. Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας και επέβαλε υγειονομικό απαρτχάιντ στους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας, επισκέπτεται αύριο την Κατερίνη, με την ιδιότητα του... υπ. Τουρισμού σε εκδήλωση της ΝΔ.

Ο πρώην υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας ήθελε, πρότεινε και επέβαλε «περιορισμούς παντού για τους ανεμβολίαστους». Μιλούσε για «πανδημία των ανεμβολίαστων», υποστήριζε ότι πάνω από το 90% των ασθενών που βρίσκονται σε ΜΕΘ-COVID είναι ανεμβολίαστοι. Ήταν υπέρ του μέτρου της αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, επέβαλε αυταρχικούς περιορισμούς σε μετακινήσεις και στην πρόσβαση των ανεμβολίαστων σχεδόν παντού, επέβαλε τα υποχρεωτικά rapid test με δαπάνη των εργαζόμενων αλλά και στους φοιτητές έναντι 10 ευρώ το τεστ. Όπως και την χρήση υποχρεωτικής μάσκας. Και φυσικά υπέρμαχος του εμβολίου!

Και φυσικά ο κ. Κικίλιας είναι μέλος μιας κυβέρνησης που έχει φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία και την έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση!

➤ Γιατί σας τα θυμίζουμε όλα αυτά;

Γιατί, ότι υποστήριζε ο κ. Κικίλιας και οι όμοιοι του στην κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και της αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κ.α.), έχουν καταρριφθεί με αποδείξεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να ταλαιπωρηθούν οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά εκατομμύρια συνάνθρωποι μας.

Ας μας πει τώρα ο κ. Κικίλιας στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ ποιοι είναι περισσότεροι; Οι εμβολιασμένοι ή οι ανεμβολίαστοι;

Ας μας πει τώρα ο κ. Κικίλιας αν οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό;

Φυσικά και δεν θα μας απαντήσει... Το σημαντικότερο όλων όμως είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ, ποιοι και τι δεινά προκάλεσαν κατά της ανθρωπότητας.