Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Εδώ δεν θα φωτογραφηθεί κανείς;

Εμείς είμαστε πάντως με το μέρος της... ταμπέλας!









Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα δελτία τύπου, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, με τους τοπικούς μας «άρχοντες» να φωτογραφίζονται καμαρωτοί μπροστά από κάποια έργα, που είτε έγιναν ή είτε πρόκειται να γίνουν. Και ενώ για εμάς τους κοινούς θνητούς, θεωρείται αυτονόητο να κόβονται τα χόρτα, να πέφτει άσφαλτος, να βάφονται διαβάσεις κ.α., για τους «άρχοντες» μας θεωρούνται έργα... ανάπτυξης και έργα στα οποία θα πρέπει να μείνουμε όλοι οι υπόλοιποι με... ανοιχτό το στόμα! Μόνο σαμπάνιες που δεν σπάνε!

➤ Εμείς προτείνουμε στους «άρχοντες» μας να βγάλουν και μία φωτογραφία εδώ:


Και για να μην αναρωτιούνται που βρίσκεται αυτός ο δρόμος, να βοηθήσουμε λίγο και να πούμε ότι είναι ο δρόμος ανάμεσα στην Νέα Τραπεζούντα και την Σεβαστή.

Εκεί σε μία διχάλα του δρόμου και ερχόμενοι από Νέα Τραπεζούντα, θέλοντας να πάμε προς Σεβαστή, βρεθήκαμε σε δίλημμα! Να πάμε αριστερά; Να πάμε δεξιά; Και ο λόγος ήταν ότι η ταμπέλα που δείχνει ποιον δρόμο να πάρουμε είναι πεσμένη κάτω στα χόρτα. Ο μοναδικός τρόπος για να βρει κάποιος ποια διαδρομή θα πάρει είναι να κατεβεί από το αυτοκίνητο, να πάει προς τα χόρτα και να διαβάσει την ταμπέλα!

Ας πάνε λοιπόν οι αρμόδιοι να ξαναστήσουν την ταμπέλα και αν θέλουν ας βγάλουν και καμία φωτογραφία. Δεν μας πειράζει καθόλου. Αφού όμως θα κάνουν τον κόπο να πάνε προς τα εκεί, ας έχουν μαζί τους και ένα φορτηγό πίσσα, γιατί ο δρόμος σε αρκετά σημεία του είναι διάσπαρτος με κάτι λακκούβες, μα κάτι λακκούβες, που αν δεν τις πάρεις χαμπάρι νωρίς, θα διαλύσεις το αυτοκίνητο σου!