Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Τα μυστικά του χάντμπολ στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Την ευκαιρία να μάθουν για το χάντμπολ (χειροσφαίριση) είχαν σήμερα το πρωί οι μαθητές-τριες του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Με την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου κ. Ιωάννα Στεργιούλα και με την επίβλεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας, και προπονήτριας του Αρχέλαου Κατερίνης και υπεύθυνης των ακαδημιών του συλλόγου, κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου, τα παιδιά έμαθαν για το χάντμπολ, τους κανονισμούς, την ιστορία του αθλήματος και μέσα από ένα μίνι πρωτάθλημα, εφάρμοσαν με επιτυχία όσα διδάχτηκαν.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για το χάντμπολ, κρίνοντας από τις πολλές ερωτήσεις που είχαν για το άθλημα και την προσήλωση που έδειξαν στις ασκήσεις αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου ευχαρίστησε την ομοσπονδιακή προπονήτρια κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου, για την παρουσία της και για τον αθλητικό εξοπλισμό που έφερε μαζί της (μπάλες χάντμπολ, στολές, κ.α.), όπως και την γυμνάστρια του σχολείου την κ. Ιωάννα Στεργιούλα για την πολύ ωραία της πρωτοβουλία.