Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Μας πάνε για Παγκόσμιο Πόλεμο

Την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg από την Νορβηγία όπου βρίσκεται.

«Η Ουκρανία κάποια στιγμή θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και σε αυτό συμφωνούν όλα τα μέλη» δήλωσε ο Stoltenberg.

Μία τέτοια ενέργεια θα προκαλούσε όπως είναι αναμενόμενο την οργή της Ρωσίας, φέρνοντας την ανθρωπότητα ένα βήμα πριν την καταστροφή. Το λάθος που κάνει η Δύση είναι ότι πιστεύει πρώτον ότι η Ρωσία δεν θα αντιδράσει και δεύτερον ότι η Ρωσία είναι μόνη της. ΝΑΤΟ και Δύση δεν βάζουν προς το παρόν στο κάδρο την Κίνα, και ξεχνούν ότι αν εξαιρέσει κάποιος τις ΗΠΑ και τα τσιράκια της στην Ευρώπη, ο υπόλοιπος κόσμος είναι με το μέρος της Ρωσίας και όταν θα έρθει η ώρα της αποκάλυψης, θα είναι πολύ αργά για... δάκρυα.

Το δυστύχημα είναι ότι η υποτακτική κυβέρνηση της πατρίδας μας ακολουθεί ότι της πουν ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, οδηγώντας μας σε έναν δρόμο που η μόνη κατάληξη του θα είναι ο όλεθρος. Και αν πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα έχει τύχη απέναντι στη Ρωσία, ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι μακριά για να αποδειχτεί ότι τελικά δεν είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά στην λάθος μεριά, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελλάδα και τους κατοίκους της.

Κατά τα άλλα οι Έλληνες έδωσαν 40% στις εκλογές στην ΝΔ...

1. Μαγκιές κάνουμε στους Ρώσους που δεν μας έχουν κάνει τίποτα επειδή έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μας προστατεύουν ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ευρώπη. Όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγη ιστορία του Ελληνικού Έθνους, θα γνωρίζει ότι οι "μεγάλες" δυνάμεις πάντα μας γυρνούσαν την πλάτη στην κρίσιμη στιγμή.

2. Σε Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία, που συνεχώς απειλούν τα συμφέροντα μας, είμαστε πρόβατα. Θα υπάρξει άραγε ποτέ κάποια ελληνική κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τα δίκαια του Έθνους μας;

* Φωτογραφία από Fabien Huck από το Pixabay