Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Νίκη στο πρώτο φιλικό της σεζόν ο ΓΑΣ, 3-1 τον Ερμή Εξοχής

Το πρώτο του φιλικό τεστ στην καλοκαιρινή του προετοιμασία έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΓΑΣ Σβορώνου...

ο οποίος επικράτησε με 3-1 απέναντι στον Ερμή Εξοχής, στο βοηθητικό γήπεδο του " Λάζαρος Ξανθόπουλος " στο Σβορώνο.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του πήραν μια πρώτη "γεύση" σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους, με αμφότερους τους δύο αντιπάλους να βγάζουν στο χορτάρι πολύ καλά επίπεδα ενέργειας και τρεξιμάτων, τηρουμένων των δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά και του διαστήματος προετοιμασίας τους.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 45' με τον Ηλία Μπατζώνη να κλέβει τη μπάλα από τον προσωπικό του αντίπαλο, να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να πλασάρει εύστοχα με δεξί πλασέ.

Στο 55ο λεπτό ο ΓΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Βύρος γύρισε τη μπάλα από τη δεξιά πλευρά προς το ημικύκλιο της περιοχής, ο Ίτσιος σούταρε σε πρώτο χρόνο με το δεξί και ο Κυπαρίσσης στη συνέχεια με εξ επαφής πλασέ με το αριστερό από κοντινή απόσταση σημείωσε το 2-0.

Ο Ερμής μείωσε σε 2-1 με το κοντινό πλασέ του Μπαμπατζιάννη στο 72' εκμεταλλευόμενος μία στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα του ΓΑΣ.

Στο 85' η ομάδα μας έφτασε στο τελικό 3-1, με τον Κοντοθανάση να βγάζει μία εξαιρετική μπαλιά που τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας στο τετ-α-τετ τον Ξυδούς και τον Δημηνά απέναντι από τον γκολκίπερ του Ερμή, με τον νεαρό εξτρέμ να τον προσποιείται και να πλασάρει με το αριστερό στην ανυπεράσπιστη εστία.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μάλα, Ίτσιος, Σκαμπαρδώνης, Βύρος, Μπατζώνης, Φωκαΐδης, Μακράκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυπαρίσσης, Ξυδούς, Χανδόλιας, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Μυστρίδης, Κωτσιόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκούμας, Στεφανίδης, Σκαμπαρδώνης.

Αύριο το απόγευμα (18:00) η ομάδα μας δίνει νέα φιλική δοκιμασία, καθώς ταξιδεύει στην Πτολεμαΐδα για να αντιμετωπίσει την ΠΑΕ Χανιά, σε ένα δυνατό crashtest για το ΓΑΣ.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου