Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Όταν η... "κόλαση" ανεβαίνει στη γη

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας παρουσιάσει αποκλειστικές συγκλονιστικές εικόνες από τι άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στην Αττική και συγκεκριμένα στην Μάνδρα.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής, απόκοσμες λες και είναι βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι ο τραγικός απολογισμός των πυρκαγιών στην Μάνδρα Αττικής. Σεληνιακό τοπίο, που μαυρίζει την ψυχή σου και σε κάνει να δακρύζεις από αυτά τα πρωτόγνωρα που βλέπουν τα μάτια σου. Εικόνες οργής για την ανικανότητά του κρατικού μηχανισμού, να προστατέψει την κληρονομιά μας, την περιουσία των παιδιών μας.

Εικόνες που δεν θέλει κανείς να βλέπει, ούτε καν να σκέφτεται ότι μπορεί να συναντήσει στην ζωή του. Δεν έχει σημασία ότι οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι από την Αττική, γιατί τα δάση δεν έχουν γεωγραφικό προσδιορισμό, δεν έχουν σύνορα, γιατί ανήκουν σε όλους μας και οι συνέπειες της καταστροφής τους αγγίζουν όλους μας όπου και αν ζούμε και δυστυχώς αυτόματα η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας μετά το σοκ των εικόνων που βλέπουμε είναι ότι αυτή η καταστροφή θα μπορούσε να συμβεί δίπλα μας, στην γειτονιά μας, στα βουνά μας.