Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Ο Καθηγητής Πιπερόπουλος για τους Κροάτες Χούλιγκαν στην ΕΓΝΑΤΙΑ-TV

Προσκεκλημένος από τον παλιό μαθητή του, καταξιωμένο πλέον δημοσιογράφο κ Λάζαρο Λαζάρου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόρασης...

ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος ξεκινά κάνοντας μια αναδρομή στα γεγονότα της σύγκρουσης Άγγλων Χούλιγκαν της Λίβερπουλ με οπαδούς της Ιταλικής Γιουβέντους για τον τελικό του UEFAChampionsLeague που έγινε στις 29 Μαΐου του 1985στο Στάδιο Χέηζελ των Βρυξελλών και κατέληξε με 39 νεκρούς και περισσότερους από 600 τραυματίες.

Ο Γιώργος Πιπερόπουλος, ως Διδάκτορας Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, με τον γνωστό γλαφυρό του τρόπο και με αφορμή τη σύγκρουση των εκατό και πλέον Κροατών (και όχι μόνο) Χούλιγκαν της ποδοσφαιρικής ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ που κατέληξε με ένα νεκρό, πολλούς τραυματίες και δεκάδες συλλήψεων και προσαγωγών κατατοπίζει τους τηλεθεατές για το φαινόμενο του Χουλιγκανισμού που δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αλλά δυστυχώς συνοδεύει το ποδόσφαιρο σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη μας.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη την οποία οι φίλες και οι φίλοι αναγνώστες μας μπορούν να παρακολουθήσουν στην ολότητά της στο βίντεο που ακολουθεί ο Καθηγητής Πιπερόπουλος τονίζει ότι όχι μόνο ΔΕΝ έχει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά ούτε και την επιθυμία να καταλογίσει ευθύνες για πιθανές παραλήψεις και αβλεψίες της Ελληνικής Αστυνομίας και σχετικών αρμοδίων Αρχών του Ελληνικού Κράτους.

Με σεμνότητα καλεί τα στελέχη του ελληνικού Πολιτικού μας Συστήματος και των Κομμάτων να αποφύγουν ως Κυβερνώντες την συγκάλυψή αλλά και ως αντιπολιτευόμενοι την εργαλιοποίηση των πρωτόγνωρων γεγονότων που βύθισαν σε πόνο μια οικογένεια που θρηνεί τον 29-χρονο μέλος της, και αμέτρητους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Γιώργος Πετρόπουλος συνιστά ως Πανεπιστημιακό δάσκαλος και ως φίλαθλος με πλούσιο παρελθόν στα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουμε την υπομονή και να περιμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνώνπροσβλέποντας στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Το σχετικό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=i7DAmV3IHdA