Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Το Τμήμα Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης πήγε... πλατεία! (ΦΩΤΟ)

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Με ιδιαίτερη χαρά το Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις αθλητικές δράσεις που διοργάνωσε στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης...

η Σ.Ε. Φυσικής Αγωγής Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής με τίτλο: «Πάμε Πλατεία; Παίζω & Αθλούμαι εναλλακτικά στο Δήμο Κατερίνης!»

Το παρών έδωσαν ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας κ. Γεώργιος Μακρής, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Τριανταφυλλίδου Παρθένα, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Μαρία Μαχαιρίδου, το γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πιπίτσα Μακρίδου εκπροσωπώντας τον Δήμο Κατερίνης, γυμναστές και εκπαιδευτικοί και φυσικά εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας.

Οι μαθητές-τριες συμμετείχαν στα αθλήματα που έγιναν στην πλατεία Ελευθερίας και στην πλατεία Μακεδονίας:

Street Volley (ΜΙΝΙ βόλεϊ)
Teqball
Αγώνες Τρίλιζας
Street handball (ΜΙΝΙ χάντμπολ)


Το Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετείχε με την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Χάντμπολ και υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου, που δίδαξε στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, τον Έφορο του τμήματος χάντμπολ κ. Μιχάλη Κανταρτζή και αθλητές από τις ακαδημίες και την ανδρική ομάδα του Συλλόγου.

Από νωρίς το πρωί στήθηκαν οι εστίες χάντμπολ και έγινε η διαγράμμιση της πλατείας Ελευθερίας από το τμήμα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης, που παρείχε αθλητικό εξοπλισμό (μπάλες, στολές) στους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε 10λεπτους αγώνες και να εξοικειωθούν με το άθλημα του χάντμπολ και τους κανονισμούς του.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το Τμήμα Χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης συγχαίρει τους διοργανωτές για την εκδήλωση καθώς και τους μαθητές-τριες των Σχολείων της πόλης μας για την συμμετοχή τους και το «Ευ Αγωνίζεσθαι».