Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Το χάντμπολ της Κατερίνης στα καλύτερα του! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ελπιδοφόρα για το μέλλον του χάντμπολ στην Κατερίνη ήταν τα σημερινά δύο φιλικά των ακαδημιών του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με την ομάδα της ΧΑΝΘ.

Ο Αρχέλαος Κατερίνης φιλοξένησε στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης την ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ για δύο φιλικούς αγώνες. Στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκαν οι ομάδες των Παμπαίδων Α΄ και στον δεύτερο αγώνα οι ομάδες των Παίδων.

Και στους δύο αγώνες οι "μικροί" του Αρχέλαου άφησαν θετικά δείγματα που αποτελούν μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον του Συλλόγου αλλά και του χάντμπολ στην Κατερίνη. Νικήτρια και στα δύο φιλικά παιχνίδια η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης, με το σκορ να μην έχει καμία σημασία, αφού αυτό που ήθελαν να δουν οι προπονητές των δύο ομάδων ήταν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι αθλητές τους, αλλά και ήταν μία καλή πρόβα εν όψη της έναρξης των πρωταθλημάτων ανάπτυξης.

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ευχαριστεί την ομάδα της ΧΑΝΘ για την αποδοχή της πρόσκλησης για τους δύο φιλικούς αγώνες και συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές της για το όμορφο και αθλητικό χάντμπολ που απέδωσαν προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσες και όσους βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο του  Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος).

➤ Η αλματώδης αύξηση του χάντμπολ στην Κατερίνη, βγάζει ξανά στην επιφάνεια το θέμα του γηπεδικού για το άθλημα του χάντμπολ. Το Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης είναι υπερκορεσμένο. Εκτός από την παλαιότητα του και με τα προβλήματα που διαρκώς τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται, φιλοξενεί πλήθος αθλητικών συλλόγων με αποτέλεσμα να είναι δυσεύρετες οι ώρες προπόνησης, φιλικών και επίσημων αγώνων. Ο ιστορικός σύλλογος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με τις τόσες διακρίσεις και τα κύπελλα και με τις πολυάριθμες ακαδημίες που διατηρεί δικαιούται και έχει άμεση ανάγκη ενός χαντμπολικού γηπέδου. Ένα γήπεδο αποκλειστικά για το χάντμπολ που θα φιλοξενεί και θα προσφέρει τις αρτιότερες συνθήκες άθλησης για τα αγόρια και τα κορίτσια της πόλης μας. Ας ελπίσουμε ότι οι θεσμικοί φορείς της Κατερίνης θα ικανοποιήσουν ένα διαχρονικό αίτημα των ανθρώπων του χάντμπολ και με την κατασκευή ενός νέου κλειστού γηπέδου θα δώσουν στο χάντμπολ της Κατερίνης την δυνατότητα να μεγαλουργήσει και να κάνει ξανά υπερήφανη την πόλη μας.

➤ Αν θέλετε τα παιδιά σας να αθληθούν και να μάθουν τα μυστικά της χειροσφαίρισης, να κάνουν παρέες και να διασκεδάσουν, με έμφαση στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, με την καθοδήγηση αναγνωρισμένων και έμπειρων προπονητών, μπορείτε να μας βρείτε στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 15:30 έως τις 17:00 και Σάββατο πρωί από 09:00 έως 10:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Χοτοκουρίδου Μάγδα (Προπονήτρια): 6971837337
Κανταρτζής Μιχάλης (Έφορος Τμήματος Χάντμπολ): 6942412492