Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Αρχέλαος Κατερίνης - Φέρωνας Βέροιας: 19-21 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Ήττα στην Κατερίνη για τον Αρχέλαο από τον Φέρωνα Βέροιας, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για γερά νεύρα.

Σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης ηττήθηκε από τον Φέρωνα Βέροιας με σκορ 19-21 για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο Αρχέλαος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έλεγχε το σκορ και τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 12-10. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φέρωνας ανέβασε την απόδοση του παίρνοντας ένα προβάδισμα 2-3 γκολ που κράτησε έως το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που έχουν δικαιολογημένα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο των κ. Πατιού και Πήτα από την Κοζάνη. Οι πολλές δίλεπτες αποβολές, οι κίτρινες και γενικά τα σφυρίγματα των διαιτητών που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι ξεσήκωσαν τον πάγκο του Αρχέλαου, αλλά και τον κόσμο που για ένα ακόμα παιχνίδι γέμισε το Β΄ ΔΑΚ (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος). Πολλές οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που εκδηλώνονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό στις Σέρρες και διαμορφώνει ένα κακό κλίμα σε σχέση με την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία, κάτι που αρχίζει να εκνευρίζει την ιστορική ομάδα της Κατερίνης. Ο Αρχέλαος γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες σε δύο σημαντικά παιχνίδια που υπολόγιζε να πάρει βαθμούς, και από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στον δεύτερο γύρο ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Αρχέλαος μετά την σημερινή ήττα, παραμένει στους 6 βαθμούς, με τον επόμενο αγώνα (πρώτο του 2ου γύρου) να είναι στις 27 Ιανουαρίου του νέου έτους στην Κατερίνη με αντίπαλο την Αξιούπολη.

Η εικόνα του αγώνα:

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 5-2, 5-3, 8-6, 10-10, 12-10 (ημίχρονο), 12-12, 13-16, 14-17, 15-20, 17-20, 19-21 (τελικό σκορ).

Κίτρινες κάρτες: Αρχέλαος 3, Φέρωνας 1.
Δίλεπτες αποβολές: Αρχέλαος 5, Φέρωνας 2.
Πέναλτι: Αρχέλαος 1-1, Φέρωνας 2-1.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χοτοκουρίδου Μ - Ξώνης Α.): Κανταρτζής, Σκούφας, Παπανάκος 1, Θυμιόπουλος 5, Εγγλέζος 2, Σιώκας 3, Λευθέρης, Ράντος 3, Ξεφτέρης, Μάνης, Κωνσταντάκης, Παπαναστασίου, Κοσμίδης, Χατζηιωαννίδης, Βουτσάς 4, Σαϊδές 1.

ΦΕΡΩΝΑΣ (Χατζηπαρασίδης): Καμπάς, Γκανέτσιος, Μαρκάκης 3, Κερλίδης 2, Σιουκιούργογλου, Τζωρτζίνης, Ταλαντζής 3, Φιλιππίδης 3, Μπαλτζής 2, Αλεξίου 5, Μαυρίδης 2, Στεφανόπουλος, Φιλοσόφου, Χατζηπαναγιωτίδης, Καραγεωργίου 1.

* Αργότερα μπορείτε να δείτε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα και αύριο το βίντεο του αγώνα.