Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Εντυπωσίασαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ

Το διήμερο 12/13 Δεκεμβρίου 2023, στο κλειστό γυμναστήριο του Β' ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος) διεξήχθη το σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ (χειροσφαίριση) Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων της Πιερίας.

Μεγάλη και εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των αθλητών του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στους αγώνες των σχολείων, ενώ μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για το άθλημα του χάντμπολ και των υπόλοιπων παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες!

Τους αγώνες διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το γραφείο φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, ενώ το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, συμμετείχε με την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια και υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος κ. Μάγδα Χοτοκουρίδου που διαιτήτευσε τους περισσότερους αγώνες των σχολείων, τον Έφορο κ. Μιχάλη Κανταρτζή και με αθλητές της ομάδας χάντμπολ. Επίσης σημαντική ήταν και η βοήθεια της προπονήτριας του Ορφέα Κατερίνης κ. Μιλένα Μαρία, που διαιτήτευσε αρκετούς αγώνες και γενικά βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.