Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Στους διασυλλογικούς αγώνες Κ14 ο στίβος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΒΟΣ
Με επιτυχία στέφθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες Κ14 σήμερα το απόγευμα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετείχε με μία ενθουσιώδη ομάδα αγοριών και κοριτσιών και είναι σίγουρο ότι αρκετά από αυτά τα παιδιά θα μας απασχολήσουν θετικά στο μέλλον με τις αποδόσεις τους!

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του στίβου, αποδίδει καρπούς και ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για την σπουδαία προπονητική ομάδα που πλαισιώνει τον σύλλογο.


Αύριο Σάββατο 13 Απριλίου 2024 οι αθλητές και αθλήτριες του Αρχέλαου, μεταβαίνουν στο Κιλκίς για τους εκεί διασυλλογικούς αγώνες Κ18 όπου θα συναγωνιστούν με αθλητές-τριες από τα Γιαννιτσά, την Νάουσα, την Αλεξάνδρεια, την Αριδαία και από το Κιλκίς.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αρχέλαου και όλων των συλλόγων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και να επιστρέψουν στην Κατερίνη με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.


➤ Αν θες και εσύ να μάθεις τα μυστικά του Αθλητισμού και του Στίβου, έλα και γράψου στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της πόλης μας, τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης!