Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Με το έτσι θέλω!

Χαράτσι από την "Eurobank" στους λογαριασμούς μας!

Με την ανοχή της κυβέρνησης, οι τράπεζες εξελίσσονται ως ένας εφιάλτης για τους πολίτες.

0,60 λεπτά του ευρώ (τουλάχιστον) χρεώνει τον μήνα τους λογαριασμούς των πολιτών η "Eurobank" με την αιτιολογία της... χρησιμοποίησης των λογαριασμών μας. Χωρίς να ενημερώσουν μας έκαναν"συνδρομητές" ενός προγράμματος με την ονομασία "BLUE ADVANTAGE" με χρέωση 0,60 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 7,20 ευρώ τον χρόνο, ενώ η χρέωση μπορεί να φθάσει και στα 10 ευρώ τον μήνα (αναλόγως το πρόγραμμα) δηλαδή 120 ευρώ τον χρόνο. Αν μάλιστα κάποιος διατηρεί περισσότερους του ενός λογαριασμούς η χρέωση εκτοξεύεται στα ύψη! Αν κάποιος θέλει να γλυτώσει αυτό το χαράτσι, θα πρέπει να διατηρεί τον λογαριασμό του μόνο για αποταμίευση και όχι για αγορές, πληρωμές, κ.α.

Το σοβαρό θέμα σε αυτή την είδηση δεν είναι η χρέωση μόνο των 0,60 ευρώ, αλλά το "νταβατζιλίκι"! Χωρίς να απαιτείται η συναίνεση μας, μας βάζουν σε προγράμματα και κάνουν ότι θέλουν οι τράπεζες και δεν τους ελέγχει κανείς.

Και όλα αυτά με την ανοχή και τις "ευλογίες" της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η κατάργηση των μετρητών και η πλήρης εξάρτηση μας από το πλαστικό και ηλεκτρονικό χρήμα, μας κάνει σκλάβους και έρμαια στις διαθέσεις κυβέρνησης και τραπεζών. Τα χρήματα μας, πλέον δεν είναι δικά μας, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δεσμευτούν και να μας τα πάρουν όποτε γουστάρουν!

Οδηγούμαστε ολοταχώς σε μία ψηφιακή φυλακή και όποιος επιζήσει..