Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ Πιερίας

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους των Σωματείων "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ" και "ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ"...

για την άνοδο των ομάδων τους στην B' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η κατάληψη της πρώτης θέσης για την Ακαδημία Όλυμπος Λεπτοκαρυάς (πρωταθλήτρια) και αντίστοιχα της δεύτερης “προνομιούχου” θέσης για τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, προέκυψε μέσα από το φετινό “μαραθώνιο” της Γ' τοπικής κατηγορίας, όπου συμμετείχαν δεκαοκτώ (18) ομάδες και όλες αγωνίστηκαν μεταξύ τους (τουλάχιστον μία φορά).

Τους ευχόμαστε, κάθε επιτυχία στη νέα κατηγορία (Β') όπου και θα αγωνίζονται, από τον προσεχή Σεπτέμβριο.


Συγχαρητήρια στο Θερμαϊκό Κορινού και τον Εθνικό Κατερίνης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους των Σωματείων “ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ” Κορινού και “ΕΘΝΙΚΟΣ” Κατερίνης, για την άνοδο των ομάδων τους στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η κατάληψη της τόσο πρώτης θέσης για τον Θερμαϊκό Κορινού (πρωταθλήτρια ομάδα) αλλά και αντίστοιχα της δεύτερης “προνομιούχου” θέσης για τον Εθνικό Κατερίνης, προέκυψαν στα τελευταία μόλις λεπτά του τελευταίου αγώνα τους στο πρωτάθλημα, σε μια συναρπαστική διοργάνωση όπως ήταν φέτος η Β' τοπική κατηγορία, όπου ο ανταγωνισμός -ειδικά με τον τρίτο διεκδικητή Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου- ήταν διαρκής και έντονος.

Ευχόμαστε στις προαχθείσες ομάδες, κάθε επιτυχία στη νέα κατηγορία (Α') όπου και θα αγωνίζονται, από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας