Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Γέμισε... λυκόπουλα το πάρκο Κατερίνης! - Δράση Αγελών Λυκοπούλων Κεντρικής Μακεδονίας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια μεγάλη γιορτή επιφύλαξε για τα λυκόπουλα της Κεντρικής Μακεδονίας, το Σώμα Προσκόπων Κατερίνης σήμερα το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου 2024 στο πάρκο της Κατερίνης.

Λυκόπουλα από όλη την Κεντρική Μακεδονία συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της Κατερίνης, όπου έπαιξαν, χόρεψαν, έκαναν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και χάρηκαν με την ψυχή τους την όμορφη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι πρόσκοποι της Κατερίνης.

Μιλώντας στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" οι πρόσκοποι της Κατερίνης μας είπαν: «Ξαφνικά σήμερα ειδοποιηθήκαμε ότι στο πάρκο των χρωμάτων της Κατερίνης τα χρώματα άρχισαν να μαλώνουν. Έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να τρέξουμε να βοηθήσουμε. Οι πλέον κατάλληλοι δεν είναι άλλοι από τα λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) όχι μόνο της Κατερίνης αλλά και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο σκοπός εκπληρώθηκε καθώς πλημμύρισε από παιδικές φωνές, τραγούδι και πολλές, πολλές δραστηριότητες σε προσκοπικές μεγάλες κατασκευές και γέμισε πολλά, πολλά χρώματα. Όπως καταλάβατε αυτό ήταν ένας μύθος που κληθήκαμε να ολοκληρώσουμε και μας βοήθησαν λυκόπουλα από Σέρρες, Κιλκίς, Έδεσσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια και φυσικά από Κατερίνη, συνολικά 180 παιδιά και ενήλικα στελέχη. Η δράση αυτή ήταν στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων Προσκόπων Πιερίας. Χρόνια Πολλά και συνεχίζουμε…!!!»

➤ Η φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των παιδιών έγινε με την συγκατάθεση των προσκόπων της Κατερίνης και όλων των συμμετεχόντων της σημερινής εκδήλωσης για την δημοσίευση τους στην ιστοσελίδα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

* Αργότερα θα ανέβει και ένα υπέροχο βίντεο από την σημερινή γιορτή.