Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων η Μικτή Ομάδα Κ-16, της ΕΠΣ Πιερίας.

Νίκησε στο μικρό τελικό της διοργάνωσης την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών, ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή φετινή της πορεία η μικτή ομάδα Κ-16. της ΕΠΣ Πιερίας.

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης νίκησε με 2-1, την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και κατέκτησε την 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, της ΕΠΟ.

Η ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας σε σύνολο δέκα (10) αγώνων της κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τις ομάδες έξι διαφορετικών Ενώσεων (Γρεβενά, Ημαθία, Μακεδονία, Καστοριά, Χανιά και Δωδεκάνησα) κατέγραψε συνολικά οκτώ (8) νίκες και δύο (2) ήττες, με ενεργητικό +18 τερμάτων και καθώς νίκησε δύο φορές την ΕΠΣ Μακεδονίας (ενώ έχασε και μία), βρέθηκε δικαίως στην 3η θέση του βάθρου.

Πολλά συχγαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μετείχαν στις προπονήσεις και τους αγώνες της μικτής ομάδας, τους προπονητές κ.κ. Δημήτρη Μιχωλό και Σάββα Ταταρίδη, τον επικεφαλής των Μικτών ομάδων κο. Μάκη Θεοχάρη, το γιατρό των μικτών ομάδων κο. Κώστα Φωτίου και τα μέλη της Ε.Ε., κ.κ. Νίκο Σπαθάρη, Κώστα Κούρτη, Αποστόλη Παυλίδη και Θωμά Τσιγκαρόπουλο που μετείχαν όλους αυτούς τους μήνες, στην προετοιμσία και οργάνωση των υποχρεώσεων των μικτών ομάδων.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης, στην ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας για την αγωνιστικότητα και το ήθος της και στις τρεις αναμετρήσεις μας, τη φετινή περίοδο.

Τέλος, η ΕΠΣ Πιερίας συγχαίρει την ΕΠΣ Πέλλας και τους ανθρώπους του Δημοτικού γηπέδου Γιαννιτσών, για την άψογη διοργάνωση του μικρού τελικού και ευχαριστεί παράλληλα για την θαυμάσια φιλοξενία τους.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας