Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας σε τουρνουά ποδοσφαίρου

Κατά το χρονικό διάστημα 30/5-2/6 πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας το κύπελλο ποδοσφαίρου 7x7 "Friendship Cup - Nis Karditsa" με φιλοξενούμενες ομάδες Τοπικών Διοικήσεων από Σερβία και Ελλάδα. Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας εκπροσωπήθηκε επάξια από την ομάδα ποδοσφαίρου της με ακούραστο συντονιστή και συμμετέχοντα τον Β΄ Αντιπρόεδρο ΜΠΟΥΚΛΗ Κων/νο, ο οποίος μαζί με την Α΄ Αντιπρόεδρο ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ Γλύκα παραβρέθηκαν τις ημέρες των αγώνων στην Καρδίτσα.

Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια κερδίζοντας αρκετούς αγώνες με δύσκολους αντιπάλους.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον Β΄ Αντιπρόεδρο ΜΠΟΥΚΛΗ Κων/νο που συντονίζει, συμμετέχει και οργανώνει εν ριπή οφθαλμού την ομάδα ποδοσφαίρου, χαρίζοντας στα μέλη μας νέες εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές με συναδέλφους όχι μόνο άλλων νομών αλλά και άλλων χωρών!

Μετά τους αγώνες ακολούθησε τελετή λήξης, όπου παραβρέθηκαν επίσης και ο Α’ Αντιπρόεδρος Εθνικού Τμήματος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Τ.Δ. Πιερίας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κων/νος και η Γεν. Γραμματέας ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ Ελένη, ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας με Έλληνες και Σέρβους συναδέλφους.

“SERVO PER AMIKECO” 
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος ΡΙΖΟΣ

Η Γενική Γραμματέας
Ελένη ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ