Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Είναι τόσο ξεκάθαρο και οφθαλμοφανές το σχέδιο.













Έως 72 ευρώ αύξηση στα αεροπορικά εισιτήρια της ανακοίνωσε ο όμιλος Lufthansa. Η αυξήσεις θα ισχύουν από την 1 Ιανουαρίου 2025.

Ο αύξηση "βαπτίστηκε" ως περιβαλλοντικό τέλος και ο λόγος είναι τι άλλος... η "κλιματική αλλαγή" και το κλασσικό... η μείωση των εκπομπών άνθρακα.

➤ Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν όλες οι αεροπορικές εταιρίες, άλλες αυξάνοντας περισσότερο και άλλες λιγότερο τα ναύλα τους.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο ξεκάθαρο και οφθαλμοφανές είναι το σχέδιο της ανύπαρκτης "κλιματικής αλλαγής". Τόσο εντυπωσιακό που μας κάνει εντύπωση ότι δεν το αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Προωθείται και επιβάλλεται ένα σύστημα που οι πλούσιοι θα συνεχίσουν να ρυπαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή εμείς) θα πληρώνουν φόρους, αποκλεισμούς και στερήσεις.

Η συγκέντρωση CO2 του άνθρακα στην ατμόσφαιρα όχι μόνο δεν είναι επιβλαβής αλλά ευεργετική για τον πλανήτη και οποιαδήποτε αύξηση της ποσότητας του δεν οφείλεται σίγουρα στις ανθρώπινες αιτίες που θέλουν να μας αποδώσουν οι πλούσιοι, οι κυβερνήσεις, οι πολυεθνικές και αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτές. Ο πλανήτης κάνει τον κύκλο του με αυξομειώσεις σε θερμοκρασίες και καιρικά φαινόμενα. Τώρα το πώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης έχει πειστεί ότι τα καλαμάκια του καφέ και τα καπάκια των αναψυκτικών ευθύνονται για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι π.χ. οι χιλιάδες τόνοι βομβών που πέφτουν σε Ουκρανία, Παλαιστίνη κ.α. ή η ρύπανση από ραδιενεργά υλικά και τα απόβλητα των μεγάλων εργοστασίων (π.χ. φαρμακοβιομηχανιών), είναι κάτι που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορέσει να εξηγήσει και αυτός με μεγάλη δυσκολία!

* Φωτογραφία από lapping από το Pixabay