Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Κατερίνα Ρέχα - Σεμνά και με πολύ δουλειά, οδεύει προς την κορυφή.












➤ Συγκρατήστε το όνομα της Κατερίνας Ρέχα!

Η αθλήτρια στίβου (100 μ. με εμπόδια) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, πρόκειται να μας απασχολήσει ευχάριστα το προσεχές διάστημα με όσα αναμένεται να πετύχει στους δρόμους ταχύτητας.

Σεμνή και προσγειωμένη, μαχήτρια όμως με πείσμα και θέληση, επανακάμπτει από έναν τραυματισμό που την ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα και υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Νίκου Μαντζόλη, στοχεύει να δικαιώσει όσους πιστεύουν στις ικανότητες της και να φέρει επιτυχίες και διακρίσεις τόσο για τον σύλλογο της τον ΓΑΣ Αρχέλαο, όσο και για την πόλη που μεγάλωσε και ζει, την Κατερίνη.


Μετά από μία μεγάλη απουσία από τους αγώνες, η Κατερίνα αγωνίστηκε πρόσφατα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών & Κ23 στον Βόλο, όπου τερμάτισε στην 11η θέση με έναν αρκετά καλό χρόνο 14.52, ενώ στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να μπει στον τελικό. Ήταν μία ελπιδοφόρα εμφάνιση με την οποία η Κατερίνα Ρέχα "δήλωσε" παρούσα και σίγουρα κάνει τους υπεύθυνους του συλλόγου να αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την νέα αγωνιστική περίοδο και τις προσπάθειες της.

Προπονείται καθημερινά όπως είπαμε με τον προπονητή του ΓΑΣ Αρχέλαος, κ. Νίκο Μαντζόλη που υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος έβγαλε μεγάλα ονόματα του στίβου που βλέπουμε να διαπρέπουν και να μας κάνουν υπερήφανους.


Η ίδια δηλώνει ότι κοιτάει το ένα βήμα μετά το άλλο, προσέχει την διατροφή της, προπονείται σκληρά, είναι φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ και γεννημένη στην Κατερίνη στις 22 Μαρτίου του 2000.


➤ Η Κατερίνα μίλησε στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ":