Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης αναζητά χορηγούς!











Ως ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της Κατερίνης και της Ελλάδας, το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, με την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία της πόλης και την ανάδειξη σπουδαίων αθλητών και αθλητριών, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Κατερίνης για την διαφήμιση και προβολή τους, καθώς ο ΓΑΣ Αρχέλαος δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που αλληλεπιδρά με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του με όλον τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας.

Ως χορηγοί στο Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, γίνεστε αυτόματα κομμάτι του συλλόγου μας και συμμετέχετε ενεργά στην μεγάλη κοινότητα μας που αριθμεί εκατοντάδες μέλη (αθλητές, αθλήτριες, γονείς, φίλοι και συνεργάτες). Μαζί τους συμβάλετε και εσείς στην ανάπτυξη του αθλητισμού και σε όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιεί το σύλλογος μας.

Μέσω της χορηγίας σας, έχετε την δυνατότητα να διαφημιστείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα (facebook, instagram) και στην υπό κατασκευή επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας και της διαδικτυακής τηλεόρασης μας στο YouTube. Εμείς θα αναλάβουμε την προβολή σας στα μέλη μας, στους φίλους του συλλόγου μας και στους συνεργάτες μας.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσω, αφισών-πινακίδων στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης όπου έχει την έδρα του ο σύλλογος μας, να προβάλλεστε σε όλα τα δελτία τύπου που αποστέλλουμε στα μέσα ενημέρωσης και να φαίνεται το λογότυπο σας σε όλες τις συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και βίντεο του αγωνιστικού μας τμήματος. Όπως και να διαφημίζεστε σε όλες τις δράσεις-εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε με μεγάλη απήχηση και αναγνωρισιμότητα στην κοινωνία της πόλης μας.

Το διαφημιστικό "πακέτο" που σας προσφέρουμε, μπορεί να εμπλουτιστεί και με την προβολή σας στις φανέλες-στολές της ομάδας μας καθώς και στα ετήσια ημερολόγια και στα flyers που εκδίδουμε.

Ευελπιστούμε σε μία συνεργασία μέσα από την οποία όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στο να μεταδώσουμε τις αρχές, τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού, το "Εὖ ἀγωνίζεσθαι", και τον πολιτισμό, στα παιδιά της πόλης μας.

➤ Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

  • Στο email του συλλόγου μας: gtgasarxelaoskaterinis@gmail.com
  • Στο τηλέφωνο: 6942412492 με τον έφορο του Τμήματος Στίβου

Με εκτίμηση

Εφορεία Στίβου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης