Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Στον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης η Μαρία Τσιαμπέρα!

Ενισχύεται το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με την προσθήκη στο προπονητικό σχήμα της γυμνάστριας (απόφοιτη ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ) και πρώην αθλήτριας στίβου Μαρίας Τσιαμπέρα.

Η Μαρία Τσιαμπέρα θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στις ακαδημίες στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, όπου μαζί με την προπονήτρια-γυμνάστρια Σοφία Γαγάνη, αναμένεται να δώσουν μία μεγάλη ώθηση στις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου του Αρχέλαου. Ενώ στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου η παρουσία του προπονητή Νίκου Μαντζόλη εγγυάται επιτυχίες και διακρίσεις για τον σύλλογο της Κατερίνης!

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ενισχύεται σημαντικά, με την αισιοδοξία να χτυπάει κόκκινο και το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να διανύει τις καλύτερες στιγμές του!

Επίσης αναβαθμίζεται το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στον Κορινό, όπου με την παρουσία της έμπειρης προπονήτριας Έφης Δήμου, δίδεται ένα μεγάλο κίνητρο στους γονείς του Κορινού να γράψουν τα παιδιά τους σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Αρχέλαος!

Ήδη έχει βγει ανακοίνωση από το τμήμα στίβου του Αρχέλαου που ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 οι άνθρωποι του στίβου θα βρίσκονται τα απογεύματα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για να ενημερώσουν τους γονείς για τα τμήματα, τα προγράμματα, τα ωράρια κ.α. Ενώ από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν οι προπονήσεις στο τμήμα της Κατερίνης, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και θα λειτουργήσουν τμήματα νηπίων/προνηπίων, δημοτικού, γυμνασίου, Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Έφορος Στίβου: Μιχάλης Κανταρτζής, τηλ. 694-241-2492
Υπεύθυνη προπονήτρια Ακαδημιών: Σοφία Γαγάνη, τηλ. 695-596-4611
Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος: Νίκος Μαντζόλης, τηλ. 697-241-3984
Τμήμα Κορινού: Έφη Δήμου: 693-417-5196