Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr και Ντόναλντ Τραμπ ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια καλύτερη Αμερική.

Μακάρι και ενός καλύτερου κόσμου.

Την απόσυρση του από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr. ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξη του στον υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ.

Πρόκειται για μία συμμαχία ελπίδας για τον αμερικάνικο λαό, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, που τα χρόνια που το κόμμα των "δημοκρατικών" του Μπάιντεν και της νυν υποψήφιας για την προεδρία, αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις κυβέρνησε τις ΗΠΑ, έφερε πολέμους, ανεργία, ακρίβεια, ταραχές, μετανάστευση, κ.α. που συντάραξαν όλο τον πλανήτη. Μιας κυβέρνησης των ΗΠΑ που κανείς δεν ήξερε ποιος την διοικεί (σίγουρα όχι ο Μπάιντεν), και ενός συστήματος διακυβέρνησης που σε καμία περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με την Δημοκρατία.

Έτσι την δυναμική που εκφράζει ο Ντόναλντ Τραμπ, έρχεται να ενισχύσει ποιοτικά η στήριξη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr, ενός αξιόλογου ανθρώπου που το όνομα του έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα και ιστορία.

Η νίκη στις προεδρικές εκλογές γέρνει λοιπόν προς τον Ντόναλντ Τραμπ, εκτός αν συμβεί τίποτα περίεργο, από αυτά που συνήθως συμβαίνουν στις αμερικάνικες εκλογές...

* Ο Robert F. Kennedy Jr. είναι Αμερικάνος πολιτικός (δικηγόρος και ακτιβιστής) και ανεξάρτητος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ. Είναι γιος του γερουσιαστή Robert F. Kennedy και ανιψιός του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy.

* Αργότερα θα αναρτήσουμε το ιστορικό διάγγελμα του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr στον αμερικάνικο λαό.


* Image by www.presse.online from Pixabay