Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης. (Φωτογραφίες, βίντεο)

Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025.

Η αυλή του σχολείου γέμισε με χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών συνοδεία των γονιών τους και με μεγάλη ανυπομονησία για την έναρξη των μαθημάτων.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, τον λόγο έλαβε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Αργυροπούλου που καλωσόρισε παιδιά και γονείς και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του σχολείου τις επόμενες ημέρες.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Αναστάσιος Παππάς και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Μαριάνθη Παπαθανασίου και η κ. Μαργαρίτα Αμανατίδου Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Στον Αγιασμό δεν παραβρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης.

Να σημειώσουμε ότι το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα κτίρια της Κατερίνης (πρώην εκπαιδευτήρια Παπαδημητρίου), με αρκετά κτιριακά προβλήματα (αίθουσες, πόρτες, κουφώματα, στέγη, αυλή, γυμναστήριο, κ.α.). Παρόλα όμως τα προβλήματα, το εκπαιδευτικό προσωπικό σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, διαχρονικά παρέχει με εξαιρετική ποιότητα και πολύ αγάπη, όλα εκείνα που απαιτούνται για την σωστή μάθηση των μαθητών-τριών του.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στο προσωπικό, στους μαθητές και τις μαθήτριες, και στους γονείς τους!