Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Το "Τρέχω για την Κατερίνη 2024" στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Μείνετε συντονισμένοι στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αφού στην διάρκεια της ημέρας θα ανέβουν εκατοντάδες φωτογραφίες από το "Τρέχω για την Κατερίνη 2024".

Η διοργάνωση είχε μεγάλη συμμετοχή, κάτι που αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Κατερίνης αγαπάει τον αθλητισμό, αγαπάει το τρέξιμο και το στίβο. Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών έτρεξαν 8 χιλιόμετρα από το Πλατανόδασος ως την πλατεία Κατερίνης, με άλλους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους και άλλους να ευχαριστιούνται την διαδρομή, με τον καιρό να ήταν σήμερα σύμμαχος τους.

Η συγκλονιστική συμμετοχή του κόσμου σήμερα, στέλνει και ένα μήνυμα: Την ανακαίνιση όλων των χώρων άθλησης του Δήμου Κατερίνης και την δημιουργία νέων, με την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου γηπέδου στίβου στην Κατερίνη. Ελπίζουμε το μήνυμα να έφτασε στα αυτιά των αρμοδίων.

* Στα χαριτωμένα της ημέρας η ανακοίνωση του εκφωνητή της διοργάνωσης (προφανώς μπερδεύτηκε) ότι ο Δήμαρχος Κατερίνης ... κ. Κώστας Κουκοδήμος έδωσε την έναρξη της εκκίνησης στο Πλατανόδασος. Φυσικά μετά το διόρθωσε, λέγοντας ότι την εκκίνηση έδωσε ο νυν Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ντούμος και όχι ο πρώην Δήμαρχος κ. Κουκοδήμος. Συμβαίνουν αυτά σε ζωντανές περιγραφές.

Τα αποτελέσματα:

Στους άντρες:

1ος: Παναγιώτης Γραμμένος
2ος: Νίκος Λυμπέρης
3ος: Δημήτριος Σκρέτας

Στις γυναίκες:

1η: Ελένη Κοζανίτη
2η: Νεφέλη Σβαρνά
3η: Ελευθερία Γιβανοπούλου

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ήταν στο "Τρέχω για την Κατερίνη 2024", έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες και όπως είπαμε θα τις δημοσιεύσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας!