Τρίτη 10 Ιουνίου 2025

Ανακοίνωση 2ου Διεθνούς Παιδαγωγικού Συνεδρίου ΔΙΠΕ Πιερίας.


















Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Παιδαγωγικού Συνεδρίου της, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους Δήμους Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου, ΠύδναςΚολινδρού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, με θέμα «Συμπερίληψη, Ενσυναίσθηση και Καινοτομία: Διαμορφώνοντας την Εκπαίδευση για το Μέλλον» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Οκτωβρίου 2025, στην πόλη της Κατερίνης. 

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου, η φετινή διοργάνωση στοχεύει να αποτελέσει έναν δυναμικό κόμβο ανταλλαγής επιστημονικής γνώσης, καλών πρακτικών και εμπειριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Το συνέδριο απευθύνεται σε ερευνητές/τριες, μέλη ΔΕΠ, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, στελέχη Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες, υποψήφιους/ες διδάκτορες/ισσες και μεταδιδακτορικούς/ές ερευνητές/τριες, εκπροσώπους φορέων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Η ΔΙ.Π.Ε. Πιερίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, των επιστημονικών φορέων αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, τονίζοντας τη σημασία του διαλόγου, της συνεργασίας και της ανταλλαγής ιδεών σε ένα συνέδριο που έχει σκοπό να προωθήσει τη σύγχρονη εκπαιδευτική σκέψη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://conference-pieria.mysch.gr

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 
Τριανταφυλλίδου Παρθένα Διευθύντρια της ΔI.Π.Ε. Πιερίας