Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αρχέλαου Κατερίνης στον 5ο και τελικό αγώνα του Κυπέλλου Κεντρικής Ευρώπης, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές, τον πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Χαρίση και τον έφορο του τμήματος τοξοβολίας, Δημήτριο Γαλάνη.
Ο Ευάγγελος Χαρίσης, μέλος της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας, σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση, η οποία επιβεβαιώνει την σταθερή του πορεία σε διεθνές επίπεδο:
* Κατέλαβε την 4η θέση στην αρχική κατάταξη (qualification round).
* Τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης μετά τους ατομικούς γύρους (individual rounds).
* Κατέλαβε την 4η θέση στην αρχική κατάταξη (qualification round).
* Τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης μετά τους ατομικούς γύρους (individual rounds).
Ο Δημήτριος Γαλάνης, απέκτησε επίσης πολύτιμη εμπειρία από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την 19η θέση ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Ιωάννης Χαρίσης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του τμήματος τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης. Η παρουσία του κ. Χαρίση είναι καθοριστική, καθώς βρίσκεται πίσω από τη συστηματική προετοιμασία των αθλητών και τις συνεχείς επιτυχίες του συλλόγου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Οι εκπρόσωποι του Αρχέλαου Κατερίνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Ουγγρική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Σύλλογο Τοξοβολίας Kastélydombi SE για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.Τονίστηκε, δε, η σημασία τέτοιων διοργανώσεων, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση των δεσμών φιλίας μεταξύ των συλλόγων, ενισχύοντας τη διεθνή κοινότητα της τοξοβολίας.
Οι αθλητές του Αρχέλαου ανανεώνουν το αγωνιστικό τους ραντεβού για το επόμενο Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης.
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ