Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ: 20.000 δρομείς στο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"



Παρασκευή 13 Μαρτίου, ώρα 24.00 έληξε και η παράταση της προθεσμίας υποβολής...
δηλώσεων συμμετοχής για τον 10ο Διεθνή Μαραθωνίο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Ο τομέας εγγραφών της οργανωτικής επιτροπής εργάζεται ώστε εντός του επόμενου 48ωρου να ολοκληρωθεί το αρχείο των συμμετεχόντων σε όλους τους Δρόμους του Αγωνιστικού Προγράμματος, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αγγίξει και ίσως να ξεπεράσει τις 20.000. Ο ακριβής αριθμός συμμετεχόντων δρομέων θα ανακοινωθεί σε δύο ημέρες.


Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους με την συμμετοχή τους θα τιμήσουν την διοργάνωση.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στο κέντρο υποδοχής (Registration centre) στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ-HELEXPO για την παραλαβή του αγωνιστικού σας εξοπλισμού.

Μετά 10 χρόνια Μαραθώνιας εμπειρίας, οι ανθρωποι της διοργάνωσης, η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή της και οι 1700 εθελοντές της, υπόσχονται ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποδοχή και υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, οι οποίοι με την αθρόα συμμετοχή τους δημιούργησαν ένα ακόμα πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης
www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.