Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση"



Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) και το Τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 13-15 Νοεμβρίου 2015.


Το 3ο Συνέδριο για τη Βιολογία στην Εκπαίδευση διοργανώνεται με την προσδοκία να συνεχίσει την επιτυχία των δύο πρώτων Συνεδρίων (Απρίλιος του 2012 και Νοέμβριος του 2013), και να αποτελέσει για άλλη μια φορά μια σημαντική ευκαιρία, για να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη Διδακτική και τη Διδασκαλία της Βιολογίας σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι η διάχυση νεότερων δεδομένων που αφορούν στη διδασκαλία της Βιολογίας και η διεξαγωγή ενός γόνιμου διαλόγου για το παρόν και το μέλλον της Βιολογίας στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα.

Για το λόγο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στο συνέδριο, είτε ως εισηγητές είτε ως απλοί σύνεδροι, ώστε με την παρουσία τους να συμβάλλουν στην επιτυχή έκβασή του.

Σταδιακά θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τα διάφορα θέματα του συνεδρίου, όπως οι κρίσιμες ημερομηνίες, οι οδηγίες υποβολής εργασιών, η ιστοσελίδα, η αφίσα, κ.ά.

Συνδιοργάνωση Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.) και Τμήμα Βιολογίας Α.Π.Θ.