Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Πιερίας, Τ.Κ.: 60100  Ν. Έφεσος, Τ.Θ.: 135
Τηλέφωνο: +30-2351027565, (Fax) : +30-2351038165
www.epspierias.gr, e-mail: epspierias@epspierias.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Αιγίνιο την Τετάρτη 11-3-2015
ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΠ
Για την ενίσχυση της οικογένειας του Βασίλη Δάλλα

          Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου περιόδου 2014-15της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 3:00 μ.μ.  στο Δημοτικό γήπεδο «Ι. Παραλυκίδης» του Αιγινίου μεταξύ Διαγόρα Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους.
          Η τιμή είναι συμβολική ( 5 ευρώ ) και διατίθενται με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας Μακεδόνες Πιερίων της Ρητίνης Βασίλη Δάλλα που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα και προς τιμή του οποίου θα διεξαχθεί ο τελικός.

          Τα εισιτήρια είναι προς διάθεση των φιλάθλων από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας ( Αθλητικό κέντρο στη Νέα Έφεσο Πιερίας) και στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου πριν από τον αγώνα.
«Θα είμαι και εγώ εκεί»
          Με κεντρικό σύνθημα «θα είμαι και εγώ εκεί» οι διοργανωτές σε ανοικτή πρόσκληση προς την κοινωνία της Πιερίας, προσκαλούν όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την γιορτή του ποδοσφαίρου, να χειροκροτήσουν τις αγωνιστικές προσπάθειες των δύο ομάδων και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι το «ευ αγωνίζεσθε» αντικατοπτρίζει την φίλαθλη Πιερική οικογένεια.
          Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας Ηρακλής Δασιόπουλος που συντονίζει την όλη προετοιμασία, δηλώνει: « Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος υλοποιούμε στην πράξη τη φιλοσοφία μας ότι ο τελικός του κυπέλλου είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου μας. Επιθυμούμε και πραγματοποιούμε αυτόν τον θεσμό κάθε χρόνο σε διαφορετικό γήπεδο και μάλιστα σε περιφερειακή διάταξη. Κάνουμε πράξη την αποκεντρωμένη διάθεσή μας, έτσι ώστε όλες τις εκδηλώσεις της Ένωσής μας να τις απολαμβάνουν όλοι οι Πιεριείς.
          Στο φετινό τελικό του κυπέλλου συμμετέχουν δύο από τις αξιολογότερες ομάδες ο Διαγόρας Σεβαστής και η Πύδνα Κίτρους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό ποδοσφαιρικό θέαμα. Επιπρόσθετα ο τελικός έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, μιας και πραγματοποιείται στη σκιά της απώλειας του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δάλλα προς τιμή του οποίου διεξάγεται ο αγώνας. Αποφασίσαμε με απόλυτη πλειοψηφία στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και με την ομόθυμη συμφωνία και των δύο ομάδων, ως ελάχιστη συμβολή και προσφορά στον πόνο της οικογένειας, να της διαθέσουμε τα έσοδα των εισιτηρίων. Σας περιμένουμε όλους.»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.


Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πιερίας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


          Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ που βρίσκονται στη Νέα Έφεσσο Πιερίας, θα παραχωρήσουν κοινή ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ εκπρόσωποι των διοργανωτών καθώς και οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων του τελικού κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π.
          Όπως είναι γνωστό στο τελικό που θα διεξαχθεί στο Αιγίνιο την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 3:00 μ.μ.(γήπεδο Ι. Παραλυκίδης) συμμετέχουν οι ομάδες Διαγόρας Σεβαστής και Πύδνα Κίτρους.
          Στη διάρκεια της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ θα δοθούν και οι διαπιστεύσεις των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.
   Η αποδοχή της πρόσκλησης και η παρουσίας σας, θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.


                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ