Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο Πιερικός Αρχέλαος Πρωταθλητής Εκασκέμ| Εφηβικό Πρωτάθλημα!



H ομάδα των εφήβων του Πιερικού Αρχέλαου κατέκτησε για 7η φορά τα τελευταία 10 χρόνια το εφηβικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ και αναμφισβήτητα αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην κεντρική Μακεδονία.

Στους ομίλους της διοργάνωσης ο Πιερικός Αρχέλαος τερμάτισε 1ος κάμπτοντας την αντίσταση του Βατανιακού Σάρισα,της Κατερίνη 2008,της ΑΓΕΠ και του  Αιγινιακού.Στην τελική φάση επικράτησε έναντι των πρωταθλητών των άλλων δύο ομίλων,του ΑΟΚ Βέροιας και του Πανεδεσαϊκού και κέρδισε πανάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο προπονητής της ομάδας,Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: “Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και η συμμετοχή στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και φέτος είναι μια δικαίωση κυρίως για τους αθλητές που κατάφεραν να συνδυάσουν το ιδιαίτερα απαιτητικό σχολικό πρόγραμμα της Β και Γ Λυκείου με τον αθλητισμό. Η παιδική ομάδα με τη σειρά της βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη δική της πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα αποτελέσματα αυτά δίνουν στος αθλητές της ομάδας επιπλέον παραστάσεις και εμπειρίες. Επιπλέον αποτελούν μια ηθική ανταμοιβή για τους αθλητές που προσπαθούν πολύ, για όλους τους προπονητές των ακαδημιών που έχουν συνεργαστεί μαζί τους και για το σύλλογο που επιδεικνύει μια συνέπεια στα επιτυχή αποτελέσματα.

 Στην  εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αγωνίστηκαν κατά την περίοδο 2014-2015 οι ακόλουθοι αθλητές: Ζησόπουλος,Βάτος,Βαβατσιούλας,Παρμακτσίδης,Τσιλιγγαρίδης,Ταρενίδης,

Μπούσμπουρας,Σαββίδης,Κοτσώνας,Τζουνίδης,Ψαρρού,Γεωργαντάς,Παπανικολάου,

Τζαμακλής,Κατσαβός,Μάντζου,Παυλίδης.

Στη συνέχεια ο Πιερικός Αρχέλαος θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.