Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η απονομή Βραβείων του 2ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)



Σε μια πανέμορφη και άψογα σχεδιασμένη εκδήλωση στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης απονεμήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα βραβεία του 2ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
Οι διοργανωτές από νωρίς το πρωί είχαν ετοιμάσει τον χώρο του Καπνικού Σταθμού για να υποδεχτεί τους πάρα πολλούς επισκέπτες και είχαν φροντίσει για τα πάντα.
Μια ημέρα αφιερωμένη στο βιβλίο, και όλος ο χώρος ήταν γεμάτος από βιβλία.
Κιόσκια είχαν στηθεί έξω στο προαύλιο, καφέδες και κεράσματα περίμεναν τους επισκέπτες και ο φούρνος από νωρίς αναμμένος περίμενε να ψήσει υπέροχες λιχουδιές φτιαγμένες από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας.
Στην είσοδο ο κόσμος άφηνε από βαμβάκι για τις ανάγκες της Ομάδας μέχρι και βιβλία.
Η εκδήλωση άψογα σχεδιασμένη ξεκίνησε με μια ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα της Εθελοντική Ομάδας αλλά και στην ιστορία του Καπνικού Σταθμού από τον Ηλία Τσολακίδη που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους,.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών, ενώ όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα.
Μετά το τέλος της βράβευσης τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, οι βραβευθέντες και ο κόσμος διασκέδασαν στον κήπο του Καπνικού Σταθμού, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.