Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Let’sDo it Greece 2015 στην Κατερίνη, στην Πλατεία Βενιζέλου από τους Πρόσκοπους Κατερίνης με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης



Με σύμμαχο τον καιρό, σε μια ηλιόλουστη ημέρα οι Πρόσκοποι της Κατερίνης μαζί με κατοίκους της περιοχής της Πλατείας Βενιζέλου μεταμόρφωσαν σε χρόνο ρεκόρ την Πλατεία τους σε έναν πανέμορφο χώρο, βάφοντας, καθαρίζοντας και παρεμβαίνοντας με την συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών και με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης.

Εκεί είδαμε και την κ.Μακρίδου-Παρτσαλίδου Παρθένα, Δημοτική σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης και τον κ. Κατανά Νικόλαο Δημοτικό Σύμβουλο, να βοηθάνε  το έργο των Προσκόπων και των κατοίκων της περιοχής.Η κ. Μακρίδου μας μίλησε για την σημερινή εκδήλωση.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην Πλατεία Βενιζέλου για να βοηθήσουμε την προσπάθεια Let’sDo it Greece 2015 που γίνεται πανελλαδικά από το Σώμα Προσκόπων αλλά συνάμα και από όλους τους κατοίκους της περιοχής, εξάλλου το σύνθημα είναι «σηκώνω τα μανίκια ψηλά και ομορφαίνω την γειτονιά μου».

Φτιάχνουμε την Πλατεία , φυτεύοντας λουλούδια, βάφοντας και επιδιορθώνοντας ότι μπορούμε.

Είμαστε τυχεροί, ο καιρός είναι υπέροχος, η διάθεση των κατοίκων είναι καταπληκτική.

Ο Δήμος Κατερίνης είναι πάντα δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες των κατοίκων.

Εύχομαι η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει παράδειγμα και σε άλλες γειτονιές και παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι πάντα υποστηρικτής σε τέτοιες δράσεις καλούμε και τους κατοίκους να βοηθάνε και αυτοί αλλά και να εμψυχώνουν και τους άλλους για να έχουμε υπέροχα αποτελέσματα σαν το σημερινό.

Τα παιδιά είναι όλα τους φανταστικά, κοιτάξτε με τι κέφι και χαμόγελο βοηθάνε.

Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους εργάστηκαν και πρόσφεραν στην σημερινή εκδήλωση.»


Από την πλευρά τους οι Πρόσκοποι Κατερίνης ευχαρίστησαν όλους τους κατοίκους της περιοχής για την ανταπόκριση στο κάλεσμα τους, και ιδιαίτερα τον Δήμο Κατερίνης για την υποστήριξη του, και δεσμεύτηκαν για παρόμοιες δράσεις στο κοντινό μέλλον.